, inače postoji ogromna baza recepata i konkretno datih količina na www.atkins.com (to je zvanični sajt).
, inače postoji ogromna baza recepata i konkretno datih količina na www.atkins.com (to je zvanični sajt).

pozzz vas puno,...
I nema persiranja, svi smo naši. 
Mada bih se ja ipak držala tačnih mera za salate... ako si na dijeti tri nedelje, znači da si u drugoj fazi i da po njoj treba da računaš količine. Ne vidim da si pomenula mlečne proizvode, greška je izbegavati ih - slobodno uklopi jogurt, sir, u svakoj tabeli naći ćeš koliko UH imaju. Jedino se ne pije čisto mleko, ono može tek kasnije.

,i ja kao i bilja -ts stvarno nisam merila kolicinski meso i povrce koje sam jela smatrajuci da je to to..ali sad citajuci vas menja se!u prvu fazu unosila sam tvrdi sir do 100gr.dnevno i kasicicu kisele pavlake maks. do 4,ne mogu da nadjem ili sam aljkavo trazila..urda,kod nas se tako zove ili izvarak(nisam sigurna..)dali sme i kako ona stoji sa UH. i dali sme da se sprema kakao naravno sa vodom i bez secera,jer je bogat izvor MG.magnezija,inace vikendom sam bila na selu i primetila sam da bolje ide ova dijeta na svezem vazduhu u prirodi gde je sve zeleno,mirisljavo,prelepo..bili smo sa drustvom 7 sati po poljima,planinama,setali se i pentrali,dok su svi popadali od umora a,jeli su sve sto ja ne smem,ja samo salatu i2 jaja, bila sam puna energije,umor nisam uopste osetila,nisam cak ni dobila zapalenje misica sto mi se ranije desavalo, cak sto vise kad smo uvece dosli kuci ja sam se ponudila da skuvam veceru za sve,uopste nisam bila malaksala i umorna,jedino me malo sunce zacrvenelo..sa ovim sam zakljucila da bogat unos hleba i secera,vise odmaze nego sto pomaze,zato hrabro svi oni koji su na ovoj dijeti!

Ponekad ih ima gde se najmanje nadaš.

inace visoka sam 170,idealna mi je 60kg.ali videcemo,meni je cilj 70kg...bar!!

razmisljam da prekinem ili da se prebacim na neku drugu dijetu,stvarno mi,nije jasno nista!!

Na kojoj god da smo dijeti, merimo se kad je stomak najprazniji, obično je to ujutru ili pre podne, u svakom slučaju do ručka. Takođe vaga može da pokaže više zbog nagomilane vode... evo meni danas pokaza 2 kg više nego juče, ali pošto znam šta je uzrok, ne uzbuđujem se.
Isto tako, nedelju dana zastoja ne računa se kao stagnacija, često se desi da na dijeti težina po dve, tri nedelje tupka u mestu, a onda opet vaga krene naniže, tako da u suštini još nema razloga za paniku. Ja bih na tvom mestu izdržala još nedelju dana, pa onda odlučila. Ako ti se sviđa dijeta i odgovara ti taj način ishrane, verovatno bi trebalo da se proveriš da nije bila neka greška u jelovnicima... i dalje ne znam kako se tačno hraniš.
A ako ti Atkins ne odgovara i ako ti je mučenje, pod hitno traži neku koja bi ti više prijala. Nijedna dijeta ne sme da bude mučenje i gladovanje, dovoljno je već što moramo da se odreknemo nekih omiljenih kaloričnih jela koja su nam i donela kilograme... pogledaj po forumu, ima bar nekoliko vrlo finih dijeta koje pouzdano donose rezultate. 

Zapravo je preporuka da se na drugu fazu pređe posle izgubljenih prvih 5 kila, probaj ovoga puta tako. A ako sve krene kako treba, neće ti ni trebati zaslađivač, moći ćeš da jedeš voćkice. 
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.