dalinda napisao:Mila, ne brini, uspeces. Samo veruj u sebe.
Kada ti dodje da odustanes, kazi e bas necu. Kada budes dostigla svoj cilj, kada budes obukla sta god pozelis,i kada ti to bude savrseno stajalo,bices ponosna na sebe. Veruj mi, iz licnog iskustva pisem. Taj osecaj zadovoljstva ne moze se meriti nisacim. Srecno ti bilo.

Želim da vidim kako izgledam sa normalnom kilažom, želim da budem samouverena, da kupim odeću koju želim. Obožavam garderobu, tj da je kombinujem. I uvek mi je smetalo što ne mogu da kupim ono što želim. Uvek kupim ono što mogu da obučem iako mi se ne sviđa. I imam želju da uđem i da onako mogu da biram.
I duboko u sebi imam đavolka koji želi da zapuši usta svim onim ljudima koju su mi se podsmevali i uvek imalii nešto da dobace na moj račun. Ovog puta nema nazad. 

,zelim da zaobidjem diskriminaciju na osnovu onoga na sta trenutno licim.Zbog zdravlja, i naravno zbog osecaja sigurnosti i samopouzdanja koje zelim sebi da povratim, a na kraju i zbog toga sto ne zelim da izgubim osobu koju volim do neba, samo zbog glupih kilograma koji me ubijaju u pojam. Zelim da opet budem zdrava-srecna i sigurna u sebe!!. 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.