Ali i dalje ih imam u ormaru, kao podsetnik, da nikad sebe ne vratim u tu situaciju, makar ne ovako. Ne znam kako ce jednog dana trudnoca kod mene proci, ali i za to cu se vala potruditi, da ne jedem za dvoje, vec kako treba sve...
Ali i dalje ih imam u ormaru, kao podsetnik, da nikad sebe ne vratim u tu situaciju, makar ne ovako. Ne znam kako ce jednog dana trudnoca kod mene proci, ali i za to cu se vala potruditi, da ne jedem za dvoje, vec kako treba sve...

sanndra napisao:Evo da i ja ovde napishem neshto.. Ja sebe recimo nisam dozhivljavala kao debelu, vec onako malo puniju, ali kao ne primeti se jako.. I onda sam se uvek shokirala kad sam se videla na fotografijama.. Kao ma nemoguce da sam tolika, nisu me dobro uhvatili, nisam fotogenichna itd.. Uglavnom nekako sam uspela da prihvatim chinjenicu da ipak jesam debela i da moram neshto da uradim.. Tako da sam odluchila da me ljudi ne prepoznaju do leta, da mogu lepo da se shetkam u kupacem kostimu i da izlazim u kratkim suknjicama..i evo radim na tome..

314pezos napisao:Ha ha ha ... onda ispada da je bolje prvo ostaviti pušenje pa se lepo ugojiti koje kilo od grickanja pa onda na dijetu nego obratno, ići na dijetu, smršati pa ostavljati pušenje pa onda opet sebe iskušavati sa grickalicama i nervozom.

Preslatke su miiii.. Dvije mogu da nosim nekako a ostale, teško. Očekujem poboljšanje. 

Ali nažalost, posle održavanje udebljala sam se celi 9kg i sad nema veća motivacija od toga da dođem opet nazad gde sam trebala bit.
ali hoču se vratit nazad gde sam bila i postici to.
Ili kad ćeš se poroditi'
Poželjela sam se obući lijepo i tako se i osjećati.Imam supruga koji je faca
pa kad prodjemo onako skupa,mlade curice (meni je 35 godina) kao da likuju kad ga gledajuuuuuuuuu
,osjećam se grozno. 

Ne znam da li je ova tema i dalje aktivna,ali da napisem i ja svoje iskustvo,mozda nekome pomogne.
ugojila sam se oko 27kg. Sa 62-63 na 90kg. Onda sam se duugo,narednih 5 godina mucila sa standardnih 85kg (159cm.). Moram priznati da sam milion puta rekla 'od sutra', i milion puta pocela i pre pocetka odustala. Cesto sam istitavala vas forum,trazila motivaciju,sve dok nisam shvatila da nikada me nista nece motivisati dok ja sama cvrsto ne resim. Januar 2011-svadba kod najbolje drugarice. Iako sam unazad min. 6meseci znala da ce biti to svadba veka,ostalo je na tome da sam samo planirala kako cu do svadbe super izgledati. Dan svadbe. Sve mi ruzno stoji. Debela sam. Nakon toliko godina priznajem sebi da sam debela. Bilo kako bilo,prodje i to. Narednih mesec dana citam Vasa iskustva, trazim najbolji,najbrzi,najzdraviji nacin da smrsam. Odbacujem mogucnost drzanja bilo kakve dijete. Shvatam da nece biti lako. Godina sam pri pocetku bilo koje dijete vec ujutru odustajala,jer pobogu,vaga narednog jutra isto pokazuje. Citam,citam,citam,mozgam. Kako da ne odustanem? Resenje, nakon mesec dana traganja (ovaj put totalno drugacije nego svih prethodnih godina).
)

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.