), lepo izgledas, ti to lepo nosis, a sada me hvale, ohrabruju da istrajem...Najvaznije je sta ti mislis i kako se osecas.

), lepo izgledas, ti to lepo nosis, a sada me hvale, ohrabruju da istrajem...

i predlagali mi da ih reklamiram.

prestnem da se nerviram... Ona svoje ponasanje, zlobu i nekulturu nece nikad promeniti, a ja cu smrsati... a sto je najgore shvatila sam da samo takve osobe i komentarisu! Nezadovoljne sobom (ili jednostavno ne primecuju svoje mane) ponizavaju druge! Ah da, umalo da zaboravim! Imam jednu rodjaku (starija zena, udata, ima dete mojih godina) koja me stalno proziva i dobacuje! Za rodjendan mi kupuje usku odecu i slicno. I onda prokomentarise onako licemerno : "pa tebi nista ne moze lepo da stoji" !
Sto je najgore, ona kao da ima negde zapisane te uzasne komentare, to je samo jedan u moru! Obucem haljinu a ona se dobije napad smeha kao vic da sam joj ispricala! 

dokazem da mi nisu ni crno ispod nokta. 
314pezos napisao:Evo ti i moj primer nakon što sam izgubio nekih cirka 56 kg a komentari su:
- sad je našao da se drogira (imam 45 godina)
), kako me muž vara jer sam ogromna, itd...

). E onda je poceo da mi se "uvlaci" (ja umalo da povratim,al nema veze
) Ja sam cutao na to njegovo slihtanje. Na kontrolnom je seo pored mene i svaki sekund trazio pomoc. Moji odgovri na sva njegova pitanja bili su : "Medjed", "E tu treba da upises svinjojed", "Na te tri crtice mislim da ne moze da stane debonja" I tako vracao mu njegove uvrede. Mozda se ja jako agresivno branim od uvreda,ali me zaista pogadjaju. Onaj ko je bio debeo (ili je sada debeo,a nadam se da vas je malo) zna o cemu pricam,i koliko god ja sebe ubedjivao da se ne nerviram oko takvih komentara ja se izjedam iznutra. Sve dok ne vratim moja sujeta se ne smiruje,sta mogu kad sam takav?
A rođaka nije umela da ceni to što si joj se obradovao, već je odmah krenula sa divnim komentarima.

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.