Medjutim, to je samo tokom letnjeg raspusta 

[/quote]
ne mogu da zaspem ako sam gladna i onda njopam,i kad se vracam kasno iz grada jedem kalooooricnu hranu tj sve je to u proslom vremenu,dugo to ne radim,jedino kokice grickam uz filmice

nana napisao:Ja sam kao student - kampanjac jela nocu po dva puta, pila litar kafe i pusila kutiju cigareta spremajuci ispite a izgledala sam super! Kakav visak kilograma, celulit i kojesta...
Ja mislim da je tajna u tome da se ne izgladnjujete u toku dana.. Meni su i trener i nutricionista rekli - na svaka 3 sata da se jede nesto.. ali stvar je u tome da se jede vise puta, ali po malo.. i tako se bolje osecam od tog rezima..

lasata napisao:U sitne sate hodam kao Zombi po kuci i gledam sta bih sve mogla da pocistim ispred sebe. Po ceo dan mogu da ne jedem ali nocu...![]()
Nemci su radili studiju tipova gojaznih i ja mu spadam u kategoriju tzv. 'nocnih zderaca'. Kazu da su ti slucajevi najtezi. Jednostavno kada uvece pomislim da nesto treba da pojedem, a svesna sam da ne treba, ja to ne mogu da izbacim iz sistema dok ne pojedem. Ne mislim ni na sta drugo, ne mogu sebi da skrenem misli a i ako uspem vratim se na predmet zelje i tako sve dok to sto sam ufiksirala ne prozderem. Racunam noc je pa niko ne vidi...

. Inace, u pocetku su mi ti nocni obroci nedostajali do ludila, bilo je zaista pretesko, ali vremenom sam se navikla i svakoj hrani cu odoleti posle 19 casova, izuzev u retkim, specijalnim prilikama - slavljima. Naravno, moj zadatak tu nije gotov. Moja porodica je prijatno iznenadjena i podrzavaju me da nastavim tako.

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.