Odgovori 914 postova
Un.....
  • signorina
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 9 godine

Re: Un.....

od signorina » pre 9 godine

narcisa napisao:Super!
    Kod nas nema ni Premije, ni aspika (jel to salamura da provjerim?- guglala sam i čini mi se da jeste). Od ponuđenih Rio Mare je kao ok, mad im je cijena paprena a količina mizerna (mislim da kad se preračuna onaj filet tune sirove što je Sinjorina pominjala dođe jeftinije). Eva ima najbolji odnos cijene i ukusa. Komadići - bljak, komadi hmprf... fileti su već nešto što jedem.
    Raspisah se o glupoj konzervi, izvinjajem se.

Ja dosad Evu nisam probala, moram da kupim.

Ivaiva, nisam ni ja hljebaroš, ali krekeri ili makarone uz tunu... :020:
    [color=#00BF00][b][i]Nikad nisam upoznala čokoladu koja mi se nije svidjela.[/i] [/b][/color]
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od leonida » pre 9 godine

Ja volim isključivo Evine sardine ... sad da li zato što je to ukus na koji sam navikla još kao dete ili su stvarno najbolje ... nemam pojma, ali ove sa povrćem su mi super.
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 11 godine

od ivaiva » pre 9 godine

Narcisa,aspik jeste salamura.Signorina,dopada mi se kombinacija krekeri-tuna,moracu da probam! :D Leonida,jeste Eva kvalitetna i ukusna,jedem i njih.
    Danas klasika za badnji dan i vece.Ponesto sam preskakala,na primer,prebranac.
    D:dvopek sa namazom od sardine
    R:krompir salata,oslic iz rerne(muz je bio razocaran sto nije przen) i neka lepinjica(moja svekrva ih uvek pravi na ovaj dan)ona mi nije trebala,ali ok...
    U:parce pite od bundeve
    V:ostatak krompir salate

Ceo dan imam utisam da sam se prejela i da nisam jela kako treba.Sta vi mislite?
    Inace,menstruacija mi kasni vec dva dana.Do juce sam bila naduvena kao balon i imala 59 kg.Od jutros naduvenosti nema i stanje je bilo 58,2. :neznalica:
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

od narcisa » pre 9 godine

I ja bih bila razočarana da mi serviraš pečenog, a ne prženog oslića :oops: . Rijetka stvar kojoj je duboku ulje nasušno potrebno da bi ličilo na nešto.
    Za dobiće nisam pametna. Imaš nakoliko opcija. Da kasni zbog prehlade ili "ono" :D .
    Nadutost je vjerovatno izazvana miješanjima. Ne vjerujem da si raspalila po nekim količinama.
    Lepinjicu bih pojela, ali pitu ne bih.
    Stanje na vagi bravo-bravo!
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

Oslic je bio fin i iz rerne,socan i taman kako treba! :) Nisam ja merodavna da ocenim,posto sam ga mnogo puta jela kuvanog i obozavam ga i takvog.
    "Ono" me bas i ne bi odusevilo kao prvog puta,ali bi svi oko mene popadali u nesvest od srece. :)
    Kolicine su bile minimalne u odnosu na un porcije.Sto se tice pite ,oci su mi bile gladne! :nasilan:
    Hristos se rodi i bidite mi vitke srecne i zadovoljne!Dobro,dovoljno je samo srecne i zadovoljne! :009:
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 10 godine

od Tebi_Za_Ljubav » pre 9 godine

Vaistinu se rodi... sve najiskrenije želje od srca želim tebi i porodici :)
    Bez obzira šta mi se desi, ja sam borac, a ne žrtva!
  • signorina
    Amater
    Amater

ivaiva napisao:Narcisa,aspik jeste salamura.Signorina,dopada mi se kombinacija krekeri-tuna,moracu da probam! :D Leonida,jeste Eva kvalitetna i ukusna,jedem i njih.
    Danas klasika za badnji dan i vece.Ponesto sam preskakala,na primer,prebranac.
    D:dvopek sa namazom od sardine
    R:krompir salata,oslic iz rerne(muz je bio razocaran sto nije przen) i neka lepinjica(moja svekrva ih uvek pravi na ovaj dan)ona mi nije trebala,ali ok...
    U:parce pite od bundeve
    V:ostatak krompir salate

Ceo dan imam utisam da sam se prejela i da nisam jela kako treba.Sta vi mislite?
    Inace,menstruacija mi kasni vec dva dana.Do juce sam bila naduvena kao balon i imala 59 kg.Od jutros naduvenosti nema i stanje je bilo 58,2. :neznalica:

Meni je dobar ovaj meni, još da lepinjicu i pitu nisi pojela bio bi sasvim dijetalan (što tebi uostalom i ne treba). A za mecu -hehehehe, ko zna. :D

Sretno Badnje veče! :ljubav2:
    [color=#00BF00][b][i]Nikad nisam upoznala čokoladu koja mi se nije svidjela.[/i] [/b][/color]
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

Hvala Signorina!!! :009: Jedva cekam da prodju svi ovi praznici i da nestane nepozeljna hrana iz moje kuhinje! :) Danasnji meni mi je za sada nepoznat,posto idemo kod svekrve na rucak,ali ne nadam se nekim "normalnim" jelima.M. nema pa nema i sve vise mislim da je "ono".Cak mi se sad i dopada ta ideja iako bi vecinu dana brinula sama o dve bebe.Ne svidja mi se samo onih + 32 kg iz prve trudnoce.Kada sam tada saznala da sam trudna,imala sam isto kg kao sada.
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od leonida » pre 9 godine

Meni je oslić iz folije pozitivno otkriće ove dijete i jako mi se sviđa (sa malo začina i masl.ulja preko dok se peče). Sviđa mi se čak više nego pržen!!!

To što tebe čega za Božić, čeka i mene ... preživećemo ove praznike, pa dalje pametno ...
    Ako je bebica na putu, to bi bila baš lepa vest !!!! A i u trudnoći se može jesti pametno (objašnjava ti neko ko je dobio 30 kg u trudnoći - doduše 15 ostalo na stolu kad sam se porodila, bila puna vode, a sa preostalih 15 bogami bilo muke), ali sa ovim iskustvom mi se čini da bi bila puno razumnija ... ili mi se samo čini ...

Vaistinu se rodi!!! Uživaj u praznicima!!!
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Vaistinu se rodi!
    Test, test....kupi test.... :D
    Bila bi pametnija nego u prvoj trudnoći, garnt.
    Nemojte ponjeti puno zamast poslatak, iskušenja će biti manje.
    Oslić koji pržite ulju na koji način spremate?
    :009:
  • oliveras
    Amater
    Amater

od oliveras » pre 9 godine

ivaiva napisao: Jedva cekam da prodju svi ovi praznici i da nestane nepozeljna hrana iz moje kuhinje! :)
    M. nema pa nema i sve vise mislim da je "ono".Cak mi se sad i dopada ta ideja iako bi vecinu dana brinula sama o dve bebe.Ne svidja mi se samo onih + 32 kg iz prve trudnoce.Kada sam tada saznala da sam trudna,imala sam isto kg kao sada.

Isto i ja jedva cekam da nemam svu onu hranu u kuhinji..... a za "ono" drugo, i da je sigurno sada neces da kacis +32 , vec imas iskustva sa ishranom i pravilne kombinacije, sretno :mahalo:
    Slika
    12.07.2013-04.2015 pocetak 97.7 kg. kraj 80 kg.
    UN 29.11.2015-27.02.2016 pocetak 86.6 kg. kraj 79.5 kg.
    07.05.2016 pocetak 78.5 kg.
  • signorina
    Amater
    Amater

Držiš nas u neizvjesnosti, kupi test! :) A neće ovaj put biti +32. Sada znaš kako da se hraniš.
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

Kupila veceras test i pozitivan je! :) Sada sam bas srecna,a nisam zelela da to bude ovako brzo.Razlika ce biti godinu i devet meseci.... :shock: Naravno ako sve bude ok i dodje i ova bebica u nasu malu veselu porodicu! :013:
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • alfa
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od alfa » pre 9 godine

ivaiva napisao:Kupila veceras test i pozitivan je! :) Sada sam bas srecna,a nisam zelela da to bude ovako brzo.Razlika ce biti godinu i devet meseci.... :shock: Naravno ako sve bude ok i dodje i ova bebica u nasu malu veselu porodicu! :013:

Bravo, bravo, bravo! :skakutalo:
    Cestitam... najiskrenije! Ne postoji manjak kilograma (uz duzno postovanje svima koji ih ovde uspesno gube) ravan ovako lepoj vesti!
    Jako se radujem i ovo jeste nesto najlepse sto se ovde moglo procitati!
    PS Sve ima svojih prednosti... i nedostataka. Razlika izmedju brata i mene je 15 meseci. Bilo je perioda kada sam milsila da mi to smeta, ali iz ove pozicije cini mi se da je super. Kako je mami bilo - to je ona znala :D
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA VESELJE! SREĆA! PIĆE ZA CIJELU KAFANU!!!!!!!!!!
    ONO ONO ONO :009: :009: :009:
    Ja sam osjećala i predosjećala i nadala se iiii ma ne mogu da ti opišem koliko sam srećna.
    Od sutra pametno pristupanje hrani, da fino raste bebica. :009:
    (Po pravilu foruma pisanje velikim slovima se podrazumjeva kao vikanje. I istina je. Ja vičem, ja urlam :wink: )
Odgovori 914 postova