Čeka se još neka papirologija da bismo znali da li smo prodali stan (ili nismo), ali ne smemo da čekamo sneg... još nismo ozbiljno počeli, samo nešto sitno smo prebacili, pošto ipak treba da se urade neke modifikacije prostora u tom stanu, pa sam ove nedelje manje-više mirna, a iduće kreće veselje. (I nadam se da će za 2-3 nedelje ta papirologija pozitivno da se reši i da ćemo imati povod za slavlje.
)

Sitost drži ono što se duže vari, a to su proteini, i ono što ne šeta šećer u krvi, znači, ne goli i čisti UH (iako se pojedini sporo vare). Sitni trikovi za predupređivanje gladi. Jedino mi nije jasan paradajz, on mi nekako uvek "traži" hleb... inače prosvira. Trudim se da ga ne izbegavam, pošto je zaista zdrav, samo bi mi bilo mudro da pazim šta radim s njim. 
), i nemam više šta da izjavim. 

) Toliki raspon kilaže u 2 dana...po 1.5 kg...to je voda od UH...Moje ovsene koje toliko obožavam sa kefirom, pa dodam grožđice, pa susam i lan...a kad se nalijem vode ujutru sam teža 1 kg (da priznam i da mi se omače koji put i neki integralni keksić, ili kolačić, oko mene ih je bilo u poslednje vreme ...
)
Interesantna mi je vaša priča o UH, nisam o tome ramišljala do sad....mada ste pominjale...

(Ne računam voće, ono zna lepo da osveži.) Ali svakako nije mudro započinjati dan nečim što dokazano šeta šećer u krvi i izaziva cikluse gladi. Ako već voliš pahuljice, probaj ih u slanoj verziji, s nekim jogurtom i začinima, mnogo manje će da te mame na slatko u toku dana.

, ali ne mrzi me da ponovim. Mleko se ukiseli kao za standardno kiselo mleko (naravno, NE dugotrajno, treba da bude nekuvano koje se dovede do pred ključanje, pa se onda ohladi i ukiseli - najbolje pavlakom ili mešavinom pavlake i kis. mleka); zatim se meša pola-pola s vodom, soli se, sipa se u flaše i ostavlja tako da još prevri na sobnoj temperaturi (po želji, ali pravi ajran je dosta ukiseljen, samo treba paziti da ne pređe u zonu alkoholne fermentacije). Ima odličnu kombinaciju laktofilnih bakterija i mnogo je prijatniji za želudac od jogurta.
)

), ali je danas bio totalno vanredan dan (uključila sam se u pripreme za useljenje, čitav dan sam lakirala neke panele... urađena sam za desetku :/ ), pojela s nogu suvo pecivo (tj. zamolila sam mm da mi kupi suvo pecivo - misleći "ne lisnato", "ne sa sirom" i slično, a dobila sam doslovno suvo, otprilike od prekjuče
), pa pošto sam već jela UH, produžila sam i kod kuće ogromnim tanjirom pasulja i parčetom hleba. Večera će biti nešto lagano... znači, ovo je bio UH dan. 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.