znam da si u obavezama preko trepavica, ali bar jednu riječ škrabni 

znam da si u obavezama preko trepavica, ali bar jednu riječ škrabni 

Dobra sam, imam -200 u međuvremenu, nisam ništa brljala, jedino nisam stizala da se upisujem. (Ni danas nije pametno, jer možda ću imati povod za brlj, ali o tom potom, heh.
)

!!!

Imala sam baš naporan dan (više od neispavanosti zapravo), ali što bi ti rekla, "dolično sam se ponašala" (jedino sam jabuke zamenila smokvama, ko da odoli).
, mislim, ko ne voli da sluša komplimente, heh.
Čekam da ode još koja stotina (tj. ne čekam, nego radim na tome), pa da vidim hoće li pasti i te druge pantalone, posle čega ostaju samo još dvoje za osvajanje (što govori o broju mojih pantalona, ukupno 5, tj. 6, raspoređenih u 4 broja, ali u te šeste sumnjam da ću uspeti ikad više da se udenem). U struku samo još 4 cm do apsolutno svih suknjica... i nekako se već lakše osećam kad stanem pred ormar. Povod za slavlje objaviću čim bude zvaničan
, dotle
!

. Valjda ću se sabrati da uradim kompletan pregled...iako je kod mene ona logika ići ću kod doktora kad me nešto zaboli. 

Diplomirali smo...

I imala sam tip na te vijesti (luđa verzija u mojoj glavi je bila da ti se sinek ženi
-biće i to jednoga dana). Čestitam ponosnoj majci, a najviše mom koleZi 

Nekako je prebrzo prošlo, još sam u čudu. Sreća pa je tu državna administracija da nam umanji čudo, sad kreće daj pare za ovu potvrdu i onu potvrdu, skupi dokumenta za otpis studentskog kredita i otkrij kome treba da ih predaš itd., manje komplikovano i jeftinije bi bilo da se oženio, ali bože moj.
)

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.