Da odmah napišem, da ne bude zabune -pomenuta rhb-pvo Ankica nema veze sa našom Anči (ko zna, prepoznaće).

...ne prija mi, ai radila sam daaaavno test intolerancije na hranu i tamo lepo piše da ne jedem proizvode od ječma...Mada, nije mi podvučeno, nego samo da nije poželjno u ishrani...

To je to... oko 1700 (plus poneko pivo), a dok sam održavala onu težinu oko 50, unosila sam 1600 (plus poneko pivo ili brlj-dan), znači, dobra mi je procena da ovo ne treba mnogo da se smanjuje. Samo još da nađem tih 100 kojih mi neće biti žao da se odreknem.
Zato mora dugoročno da se razmišlja, želim da budem zgodna starija gospođa, kao i ti uostalom. 
).

Evo, sad sam izgurala 3 dana bez gutljaja piva... mogu kad hoću. 
A ti testovi netolerancije... medicinski su osporeni (tj. ne pokazuju netoleranciju, nego naše trenutno "neraspoloženje" prema nekom sastojku, rezultati mogu drastično da se menjaju iz dana u dan), tako da su u suštini uzimanje para. Sa vinjačićem sam davno raskrstila (ima tu manu što mami da ga popiješ više nego što treba), ali s pivom ostadoh u ljubavi... i volela bih da ta ljubav potraje, samo sa umerenom strašću. 

... mislim da se žrtvuje (malo
)...

Lično znam nekoliko ljudi u svom okruženju koji su se "sredili" vodeći računa šta im je ukinuto/preporučeno u ishrani posle testa.

(Šta reći o mojoj dugogodišnjoj borbi da savladam reakcije na kikiriki, hleb, belanca i štošta još - želim da ih imam u ishrani, a ne da se pomirim s time i da ih izbacim zauvek, a kod mene su ozbiljnije stvari od "senzitivnosti".)
) dobar tanjir gulaša, salata od krastavaca (testenine jok)

Mada izgleda da hvatam ritam, ali pošto je dovoljno vrlo malo opuštanja pa da upropastim trud... prosto bih sačekala da se potvrde ti minusti, tj. da potraju, a onda obećavam slova svih boja i najveće veličine! 
), nisam htela neki lažni minus zbog gladovanja (Narcisa, nadam se da čitaš ovo), a danas sam nagrađena sa još 200 g manje, pa sam puna volje da ne brljkam. Definitivno ne može i voće i pivo u istom danu, i gledaću da se toga držim. (Voće jedem samo zato što ga volim, a svih tih sastojaka ima i u povrću, pa mi je OK ta zamena, s time što je trenutno grehota ne jesti voće, zato je pivo privremeno izletelo iz kombinacije.)

Čekam još 200 grama, pa da proslavim kilogram minusa.Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.