a ne očekujem da ću biti "povratnica" s kilogramima, pa neće biti gre'ota ni da dnevnik iscuri
Ja bih rekla da se ti dnevnikom nećeš baviti više...
Naravno da iz tog razloga NIJE greota da ti dnevnik iscuri jer sigurno NEĆEŠ biti povratnica sa kilogramima, to bih mogla da se kladim u šta god hoćeš....
Greota JESTE da ti dnevnik iscuri jer je pun korisnih i zanimljivih informacija, tvrdnji, iskustava itd..... U tom smislu zaista JESTE greota...
Ovaj forum čitaju i ljudi koji nisu registrovani članovi ili jesu registrovani ali ne pišu dnevnike (što ponekad zaboravljamo)....i tako mi se dešavalo da su mi se neki, takvi, ljudi obraćali kroz pp sa pitanjima ili komentarima ili sugestijama itd.... Samo da ti kažem da sam ,,čula,, od nekih da su od tebe mnogo naučili i da ne spominjem ono već standardno ,,Duda enciklopedija,,...
Ono što se meni lično ,,ovde kod tebe,, najviše dopadalo, dakle neki moj baš baš subjektivan stav (osim tvog znanja uopšte i potkovanosti i potrekrepljenosti tvrdnji..) je to što ovde KONAČNO nema onih mitova od kojih se meni maltene bukvalno diže kosa na glavi... a kojih su puni mediji i saveti i brošure i knjige nekih tv faca koje su zamislile da su gurui za ishranu (pileće belo, integralno brašno, smeđi šećer ... npr, crveno meso ne ni u ludilu i slično - mislim sve ovo kao tobožnje ,,tajne,, zdravlja i vitkosti).... Ni traga mitovima, tj razbijanje mitova, razbijanje tabua, normalan odnos prema hrani bez bežanja od ljubavi prema hrani jer je to normalno....
Kod tebe se moglo mnogo više toga pročitati i od tebe naučiti nego sa mnogo drugih izvora zajedno pa još više....
Svi ćemo ,,iscureti,, pre ili kasnije....
Eto tako, srećno na svim poljima!