, nadam se da je bolje Dudićka!

)

(moja bolna tačka je ruska salata, a ove zime smo je više puta pravili - znam šta će Mrša na ovo da kaže, okriviće majonez, ali ja krivim grašak i krompir u njoj, nije im mesto uz proteine i masnoće),

Nego sam na nešto drugo mislila - mnogo puta smo pročitali kritiku majonezu, kajmaku i sličnom... i uvek razmišljamo u smeru da je višak taj majonez i kajmak... a možemo neki put razmišljati i kontra, da su nam između ostalog potrebne i masnoće, pa ako nam se npr. prijede majonez, tu višak postaje neki hleb ili šta već. Mogu se napraviti divne kombinacije salata i preliva s majonezom, pogotovu kad je domaći i bez šećera. (Pričam pogrešnom čoveku, ti već odavno praviš te kombinacije, kao ono tvoje s jogurtom.
) Tj. neka poenta bi bila da ne prepoznajemo baš uvek šta nam je grešno u tanjiru. (Mada tvrdim da nas neće baš ubiti ako povremeno pojedemo i neku masno-skrobnu đakoniju, samo da ne bude redovna navika.)
(Eto, ko nije čuo... postoji i navučenost na povrće.) I volela bih da prozujim malo po dnevnicima, nek se ne ljuti niko ako ga preskočim... grabim neke slobodne trenutke danas.

Hvala ti što si svratila kod mene!
), nego mi je nešto drugo bilo poenta - ono isto što rekoh za majonez (i kajmak i tome slično), nije ni krompir bauk... bauk su nesrećne kombinacije.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.