Mršo, sad vidiš koliko sam prolupala.

Znaš koliko sam mozgala šta je na C... ne mogu da verujem. Da, u pravu si 10000000%, nikako da se vratim na moje staro C, a ubeđena sam da bi pokrenulo proces. Jer kad se setim one velike operacije od pre tri godine, kad sam bila totalno nepokretna - tad sam čitave zime i proleća održala težinu oko 50-51 kg, ali sam uredno cikcakovala... slažem se da je krajnje vreme, a još kad bi mi ti bila motivational coach, ne bi moglo da omane.

A onaj drugi deo... bježvanje... pa šta misliš, zašto ovako malo spavam, hahahh. Ali činjenično mi fali hodanje, a to ne može hodajući... ehm, razumemo se.

Znači, trenutno su noge slaba tačka. (Maštam već godinama o traci, ali sve i da imam para da je uzmem, ne bih imala gde da je stavim.) Noge i cikcakovanje, znači, zadatak za naredni period!!!
Cirkončiću, to ti je ono životno pravilo da ne možeš da imaš i jare i pare... ne možeš i da zarađuješ, i da stigneš da pročitaš i naučiš sve što si planirao, i da se posvetiš detetu, i da spremiš ručak, i da imaš društveni život, i da bježvaš s mužem, i još na sve to i da se naspavaš. U tom zbiru aktivnosti prosto ne postoji ništa čega bih mogla da se odreknem... u suštini sve to i jeste posvećivanje sebi (osim posla, ali mora od nečeg i da se živi), samo što bi bilo lepo da dan ima još koji sat.

Danas bi trebalo da idemo na neku svirku (opet ću, znači, sutra kukati da sam neispavana

), zato je juče dan bio uredan, a danas će biti laganiji, i uveče planiram brlj u nekadašnjem stilu... ne da bude kikiriki i pivo, nego možda čak p&p (pica i pivo), na ime C, pa da vidimo kako će da krene. Znači, cikcak klasik, dan prvi:
D: parče sira, salata
pa preko dana voće
U: nekoliko zalogaja nečeg kaloričnog, kao podloga za pivo
V: verovatno p&p