Stvarno izgleda kao zmaj!Magi, još ne znamo je li došlo sve na svoje, pokazaće se s vremenom, ali zasad je stanje prilično dobro. I hranu držim pod kontrolom, ali se ne krećem, pa ide mrljavo. Moja čuvena rečenica - ide zima, a ne znam kako ću da se udenem u pantalone.
A pretpostavljam da je i kod tebe slično stanje... ona 2-3 kila koja ti unište kompletnu koncepciju garderobe... znači, 'ajmo udarnički. 
Maggie, uskoro i ja vraćam moj kefir u život, čim krene hladno vreme, ali zbog ovog poremećenog želuca imam neke nove planove, pravljenje sira i hleba od kefira, što me je prošle zime mrzelo da probam. Ako uspem - javljam! (Samo prvo da pocrkaju sirćetare, da mi se ne skupljaju oko tegle s kefirom.)
Pišem klopu za protekle dane sa zakašnjenjem:
prekjuče - ukupno 2 kriške sira, 1 kobasica na suvom tiganju (loša
), gomila svežeg povrća (kupus-salata, praziluk, crni luk, paradajz), 1 jabuka, 1 mandarina, 1 minijaturna pomorandža, čaša mleka (sve raspoređeno u toku dana)juče - 1 kriška sira, 2 x po šaka svežih čvaraka, 1 mandarina, 1 minijaturna pomorandža, gomila svežeg praziluka, mala porcija neskrobnog đuveča s parčetom mesa (oko 100 g mesa), brlj 2 čaše šampanjca
danas:
D: kriška sira, praziluk
R: šaka čvaraka i gomila salate (verovatno kupus)
U: voće
V: neskrobni đuveč s mesom, kupus-salata, čaša mleka (ovo će biti raspoređeno na dve večere)
I treba dovršiti onaj šampanjac dok nije izvetrio skroz.

Nekako mi je sve to "gabaritno", a moj stan nije baš fudbalsko igralište, pa ne znam kud bih sa svim onim cijeđenjem, pritiskanjem sira da se stegne i sl... Možda nekad.

- ili recimo, neskrobno i jaja... mislim na one zapečene bućkuriše tipa musake, ali bez mesa, i naravno, od neskrobnog povrća. Što bi baš i moglo da bude sledeće jelo... ne znam što sam u poslednje vreme bila tako zaribala sa idejama. 
Što se tiče kilaže, i mene ubi sedenje...A nekaok mi se jedno vreme (onaj prvi nalet hladnoće) uvukla zima u kosti i tad sam stvarno grozna sama sebi. Nemam energije, hladno mi, samo bi jela, tad sam i počela malo više da jedem, jednostavno mi je organizam tražio. Sva sreća ovog lepog vremena koje je potrajalo da se još malko ugrejemo...