Nisam ni ja loša toliko, samo što mi se čini da ću i večeras ponovo gucnuti malo piva, ne znam šta mi je, ali od kada sam redukovala ishranu malo malo pa mi se pije pivo. Znam da je ono bogato vitaminom B inače ga ne bih pila.

, ali nemam više onaj osećaj da mi je želudac non-stop prazan kao pećina. Lan i "zezalice", što bi rekla Mrša, sad iskombinujem ponekad sa sirom ili nečim drugim, tako da nisam na nekom velikom gubitku, malo mi fali ukus jogurta, ali s druge strane sad mi je to ostavilo prostor za više mleka, pa se nimalo ne žalim.
A veruj mi i da jesu dosadni jelovnici, ova sarma je bila svetla tačka, i posle nje neki spanać, sad smo opet u varijanti pečeno meso - salata jer je tako najbrže. Utešno je što često imamo pečenje (iz rerne), nije utešno što će nam dosaditi, ali valjda će krenuti neki normalan period pa da spremam i normalna jela.
(Zasad je samo trun više, ali me nervira taj trun opasno.)
Ne daj se obeshrabriti, nije važno je li monotono ili ne, važno je da si ti u silaznoj fazi.
Što se toga tiče pišem ti pp. 

Večeras planiram, posle nedelju dana pauze, ako se ne predomislim.
Inače sam provalila šta je bilo s kikirikijem, ako neko pamti da sam se ranije žalila da mi izaziva užasne probleme... probleme mi izaziva prženi u ulju, a suvo pečeni gotovo nikakve, tako da već mesecima uživam u njemu. Ne znam na kakvom ga to ulju prže, možda od neke biljke koja meni smeta, u svakom slučaju ga zaobilazim sad, a ne mogu da opišem koliko sam srećna što ipak nisam alergična na kikiriki. 

.Fali 2 nedelje do 2 godine kako sam ovde.

Videla sam slike... ostala sam bez teksta. 
E, a kikiriki... nekad ga posluže u samom kafiću, ili kupi neko od društva, pa je tako uletao taj prženi, ali sad se obezbedim svaki put na vreme. Strašno je šta mi je radio. Ako je verovati tabelama, nema razlike u kalorijama između prženog i pečenog, ali pošto se prži na nekvalitetnim uljima (tipa sojinog i sl.) koja se pritom koriste mnogo puta, naravno da je bolje birati pečeni... u svakom slučaju sam rešila enigmu.

Svako jutro pijem kefir, a delila sam ga već doooosta puta, uvek te se setim!

Sad se furam da sam bitna jer propagiram zdravu hranu (na stranu to što se ubijam tijestom
)Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 16 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.