Mršavićka, apropo ove priče o "čudnim" vrstama... juče pričam telefonom s mamom i dođosmo do teme zimnice i voća, pa je pitam da li je probala one nove pljosnate breskve, na šta ona odgovara: "Jaoooo, njih nisam od detinjstva jela!" Na kraju se ispostavi da ih je stvarno imao deda pre 60 godina (kaže da su se zvale "smokvače", a stvarno im ukus i vuče malo na smokvu), a poenta priče je da su naše pijace prilično konzervativne... ljudi gaje ko zna otkad te neke zanimljive vrste svega i svačega, a mi pojma nemamo jer se to ne iznosi na prodaju.

Pa tako i te nagazne tikvice... verovatno ćemo se načekati dok ne postanu normalna stvar na pijacama.
Boki, deluju više nego jestivo, rado bih probala!

Maggie, ne kapiram na čemu se diviš, jedino ako nije na ovom višku, hahahh...

Odgovorila sam na pp, ali mogu kratko i ovde - mislim da od jeftinih masažera vajde nema, probano i bačeno. Dobra trljalica od prirodnih vlakana čuda čini... još kad bih znala gde da kupim novu kvalitetnu, mačka mi je tri komada rastrgla, zbog nečeg je uhvatila pik na njih. (Na kraju je naučila da otvori rajsferšlus nesesera kako bi izvadila trljalicu... i tu je bio kraj poslednjoj.)
Anči, napravi se gužva jer juče nisam svraćala u svoj dnevnik. Bila sam kod dr i bolelo je gotovo neosetno, ali me je posle zveknulo kad sam došla kući, pa nisam imala nešto volju da se upisujem. Danas je dobro, sad sam verovatno mirna do idućeg petka.

Juče sam jela malo drugačije nego obično, za divno čudo nisam nešto bila raspoložena za jogurt i sir, a doručak sam ionako preskočila, pa sam i za ručak i za večeru klopala punjene paprike sa malo hleba... između skroz mali grozd belog grožđa, prijalo mi je zbog nečeg da jedem manje količine, pa sam se tako počastila nedozvoljenim.

Ni danas pojma nemam šta jedem, užasno mi je muka od analgina i pakovaću dan prema raspoloženju želuca. Upisaću, naravno.