(mislim na te pljosnate....)

) Što bi rekli u narodu ,,da sam juče umrla ovo ne bih videla!,,...

Što bi upropastila minus? Pa ne možeš pojesti 2 kg dnevno, što bi prosto-matematički bilo između 740-1000 kcal, ako pričamo o 2 kg...doduše, jel sa ili bez koštica?

, ali nisam probala. 
Magi napisao:Pa ne možeš pojesti 2 kg dnevno

)

Samo još da ih nađem... ovde ih nisam videla, nego na letovanju, a jeste me čačkalo da vidim kakve su, ali ko da kuva na moru... tamo se jedino uhvatimo za roštilj kad hoćemo da bančimo u kućnoj režiji. (I za krekere kad smo stoke... tj. neki od nas...
)
Ili sam ja imala sreće... ali slađu breskvu stvarno u životu nisam probala, a aroma ne može da se opiše!

AnaV napisao:Ove minske tikvice, koje opisuje Debelicka, takodje nisam videla, pa stvarno, gde se ja to snabdevam, a to je uglavnom pijaca!

Rekla sam to nebrojeno puta, ali nije na odmet.

Pa tako i te nagazne tikvice... verovatno ćemo se načekati dok ne postanu normalna stvar na pijacama.
Odgovorila sam na pp, ali mogu kratko i ovde - mislim da od jeftinih masažera vajde nema, probano i bačeno. Dobra trljalica od prirodnih vlakana čuda čini... još kad bih znala gde da kupim novu kvalitetnu, mačka mi je tri komada rastrgla, zbog nečeg je uhvatila pik na njih. (Na kraju je naučila da otvori rajsferšlus nesesera kako bi izvadila trljalicu... i tu je bio kraj poslednjoj.)

Nikakvi masažeri, meni je najviše pomagao Božen jež saput koji je fantastičan.
U kapsule ne ulazim, ali ovaj sapun je odličan za curkulaciju. 
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.