Cik Cak mi uspeo nije,volela bih da skinem ovo malo kiletina ,imaš nešto pametnije od Unke za ideju

:*

Još u svaku radnju kad uđem, svi kao imaju neki svoj sistem biranja i uvijek najbolju izaberu. Aha... baš!
Hvala. 

Volim kad svratiš, a i tvoj dnevnik čitam sa uživanjem. 
, u petak imamo zakazanu seansu doca i ja, pa će malo da boli, ali ne očekujem ništa tragično. Više me zabrinjava što mislim da nešto drugo, malo krupnije treba da se odradi kad se sve ovo bude završilo, ali o tome ću još polemisati s docom... videćemo kako će biti.
Inače momci vrlo često imaju svoj ručak, tj. nikad nam nije problem da se spreme dva jela, ko god da sprema (što bi se oni lišavali npr. pasulja i ostalog što ja izbegavam da jedem), a da ne pominjem koliko puta sam mesila pogače, pite, hlebove, kolače koje uopšte ne liznem, ali zbog nečega su te paprike uvek jabuka razdora, valjda mu je žao da ih "upropastim", hahah.
Ne znam stvarno za te lubenice, nisam ih videla, mada kako petljaju s genetikom, nisam sigurna da bih volela da ih probam.
)

dudank napisao:Magi, juče i danas da kucnem u drvo, u petak imamo zakazanu seansu doca i ja, pa će malo da boli, ali ne očekujem ništa tragično. Više me zabrinjava što mislim da nešto drugo, malo krupnije treba da se odradi kad se sve ovo bude završilo, ali o tome ću još polemisati s docom... videćemo kako će biti.

Dudo,i pored swega ostajes pozitivna,draga moja!
brz oporawak!

Vidim da si junački izdržala na vodi, stvarno si kao stena! 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.