Skadi, Sneška, hvala na poseti, bolje je danas!
Anči, Boki, ovo je kao da pustiš nevidljive kokoške u dvorište, pa da pokušaš da ih nahvataš.

Dr je odradio maestralan posao završno sa onom velikom operacijom od pre tri godine, uklonio je najveći deo problema, ali gotovo po pravilu nešto zaostane uvek, pa jurimo i dalje te zaostatke dok ih sve ne utamanimo. Dr se stvarno bori da mi očuva tkivo koliko može, to je najvažnije, jer džaba ako on ukloni problem, a meni ostanu trajne posledice. Bolovi su neuporedivo podnošljiviji nego pre, stvarno je mala intervencija, a imaju i svoje cikluse (tj. ne boli non-stop kao ono ranije), tako da nisam u nekoj velikoj patnji, samo povremeno zajaučem, a inače sam totalno vesela... ovo je pesma u odnosu na ranije.

Hoćka, nas dve baš hoće ta egzotika, hahah.

Ma samo da ostanu zdravstveni problemi iza nas... a sve se to izdrži!

I tebi zagrljaj!
I opet Anči i Boki, tj. prelazim na paprike

- ne kuvaju ni oni u paradajz-sosu (nisam to nikad ni probala, priznajem), ali ih kuvaju i eventualno malo zapeku, pa se taj saft zaprži alevom paprikom i brašnom... i prave od babura... a moj ideal je da paprike budu šiljate (po mogućstvu crvene) i da nema ni trunke vode (npr. ako su previše vodene paprike, mogu da se osole iznutra i onda puste višak vode, pa se isperu i tako se pune), one se uopšte i ne spremaju na šporetu, nego se samo peku u plitkoj tepsiji i mogu da se premažu pavlakom ili kajmakom pred kraj pečenja, ili se preliju kiselim mlekom u tanjiru... i po mogućstvu s krompirom umesto pirinča... totalno dve različite koncepcije paprika, dugogodišnja borba.

Danas mi je mnogo bolje, pa nje isključeno da se lično uhvatim za šporet.

Baš mi se opasno jedu te paprike (a i vidi se po ovom opisu, ahahahh, baš sam ih s ljubavlju opisala

).
Malo sam guglovala i nađoh vrlo slične, e, ove su moj ideal:
http://www.recepti.com/kuvar/glavna-jel ... e_zoom.jpg Zaboravila sam sinoć da upišem večeru, ispraviću... a danas ovo:
D: jogurt + dodaci
R: sir, salata
U1: nektarine
U2: lubenica
V: punjene paprike (po mome
), s kiselim mlekomSir i dalje uzimamo od ovog čoveka na kog smo proletos naleteli i ne umem da opišem koliko je to dobar sir... ne samo što mi nije dosadio već padam u iskušenje da ga jedem i za večeru.