Hvala ti za recept! Javiću kako je ispalo.

Samo vodite računa da veći deo ipak pojedu ukućani. 

- na kraju dinja)

bilo je krajnje vreme...

Na vagi se i te kako vide ovi sitni brljevi, a vide se i na stomaku, odmah mi se tu pravi salo.

)

Dudice,ako je ja sa svojih -28kg nisam motivisala,onda prosto nema nacina...I ja sam bila "lenja"da se odvojim od fine hrane i omiljene,ali sam se ipak odvojila i skinula ove silne kile...tj.ima jos da se skida,ali otom potom.Vazno da sam veci deo skinula. 

Ovog puta sam rešila da uživam, da se odmorim, da ništa ne ribam... ako izdržim, hahah. 

Razmišljam da sutra uveče i ne idemo na Egzit (mm i ja), samo da zujimo po NS i da se čuvamo za nedelju... stvarno mi treba još da se odmorim.
, uz začine (majčina dušica i da li reče još nešto, ali dobro, taj deo je standard), prvi put čujem za ovu kombinaciju, ali meso se bukvalno topilo u ustima.
nekih 5 km od mosta i exita
ako budes stigla reci pa cemo piti kaficu 

Stacionirani smo na uglu Bul. oslobođenja i Kralja Petra, pa eto, ako ti bude zgodno da prođeš kroz taj kraj ili blizu... javi se.
Sutra verovatno nećemo na sam Exit, mislim da nemam snage za dva dana, samo ćemo procunjati po gradu (da bih u nedelju divljala punom parom).
na sta da ti se javim mislim kako da te nadjem
ja cu svakako da spartam po gradu sa svojim setnjama kao i uvek tako da sam stalno svuda u prolazu 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.