Iskreno, preko dana izgledam starije, uveče se ne vide bore.

Možda još više potvrđeno time da se ne vide ni tragovi poroka kao što su pivce, pica i cigarete.
Šalim se malo, ali kapa dole! I sad gledam, ne znam da li bih se i sama odlučila za nešto smelije, još uvek imam štošta da prikrijem.
Od sutra bih počela sa ispijanjem zelene gline. Šta misliš o njoj? Tamo stoji da bi trebalo izbaciti mleko i mlečne proizvode, meso, slatkiše (šećer, med), što mi u principu i ne bi teško palo nekih nedelju dana, a posle bih to po malo uvodila, jer celo čišćenje traje 3 nedelje. Imaš li nekih iskustava? 

Kod tebe je rizično ulaziti u dnevnik... mnogo ukusne slike.
O zelenoj glini zaista ništa ne znam, čitala sam i dobre stvari i neka upozorenja, otprilike da nije uvek pravilno hemijski obrađena i da može imati kontraefekat, zadržavanje nekih metala u organizmu... tako da zaista ne znam, morala bi da se raspitaš negde ko je pouzdan i odgovoran proizvođač, pa da probaš.
Verujem da ona ima efekta, čim se vekovima koristi, a svakako ti neće ništa smetati da se na nedelju dana odrekneš nekih namirnica, samo pretpostavljam da treba znati koja tačno treba da se kupi. Našla sam da je Homozel odobren od VMA, pretpostavljam da je to već neka garancija. Ala ti pomogoh sad... 

A imala sam još jedno pitanjce, ali bih na pp, ako ti odgovara.
Nije ništa hitno, onako usput, kad možeš. 

)
Btw, haljinica fino krije viškove... pa sam se ja uobrazila... i sinoć malo brljala
, danas se uzimam u pamet jer vaga kreće naviše umesto naniže. A pored kzs sam kao omanji tenkić, dete je zgodno za medalju
, tako da sam ostala u klasi "držeća mama", čak sam i malo pristojniju haljinicu obukla... bar mislim da nisam ostavila šokantan utisak.

A na ovoj imam "fotošop" u vidu isključenog blica, tako da se u polumraku ne vidi baš svaka borica.
I macnula sam se malo "onim" za potamnjivanje... drugih efekata nema.
). Otad sam prvi put vežbala tek 2010, kad sam već bila smršala, i to samo jedno proleće i leto (malo zumbice i tome sličnog), pošto sam posle toga zaglavila sa operacijom... i imam običaj s mene pa na uštap da odradim neku vežbicu za razgibavanje kičme i kukova, ali to ne spada u prave vežbe, ne troši se ni kalorija. Tako da mislim da u suštini telo pamti oblik koji mu je zadat u mladosti... pametno telo.
U principu sedim svakog dana 14 sati za kompjuterom.

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.