Magi, to mi je ljubav iz škole, iz srećnih dana školskih užina... one prelepe bele kifle kakvih već odavno više nema i koje smeš da umačeš zajedno s prstima u limeno lonče s jogurtom kao prase.

Imala sam i dil s društvom... kad je džem ili eurokrem, ja dam nekom moje parče, a kad je kifla ili nešto drugo slano, dobijem zauzvrat još jednu porciju... upravo se prisećam koliko sam jela u tom periodu od petog do osmog razreda, pa to je bilo strašno.

Da mi je sad pola od toga... ili makar te kifle...
Marrayya, Krupna, neki dan pomenusmo ta piva sa ukusima... pogledajte deklaraciju, bolje da same pravite kombinacije s voćem, grehota je što toliko hemije trpaju u pivo.

Pokvariše piće koje se praktično nije menjalo već 7000 godina. A mnogo je lepše kad se ubaci svež citrus u pivo, samo je fora da se iseče na kolutove, ne na kriščice, bolje otpusti ukus.
A ja sam kao dobra... sinoć opet brljotina

, nešto me hvata ovih dana... u planu su bile za večeru dve male pljeskavice (od po 100 g), a ja sam napravila sendvič od 40 g hleba i jedne pljeske... isti broj kalorija, ali zašto hleb za večeru.

I zašto hleb uopšte... mada se nisam nadula od njega, to je taj hleb sa dodatkom amilaze, ali svejedno. O, da, i zveknula sam uz to malu čašu piva, 2,5 dl.
Ovih dana biću u priličnoj gužvi, dolazi nam student... i to ne sâm... nisam sigurna da li sam ovlašćena da pričam

, ali recimo da ćemo imati gošću.

Pa ako ne stignem da se upišem, ne zamerite, vanredne su okolnosti.

Danas (u nadi da neću opet da ubrljam):
D: jogurt + dodaci
R: sir, salata
U: voće
V: punjene tikvice, salata, možda čaša mleka