)
Sad si me podsetila na neke moje blesave sandalice koje sam zaboravila da imam... dva para kupljena u doba debljine, pa spakovana jer su mi tog leta strašno oticale noge. Danas probam, da vidim da li su mi sad udobne, još je konačno ogrejalo i sunce, ne moramo više da nosimo peraja, hahah... mada vidim da će biti još dosta kiše u junu, ali valjda će biti bar malo prilike da se šetaju sandale. 

Necu,i ovako sam na odvikavanju od slatkisa i finog mekanog pecivaaa 

mene danas napala neka glad od rucka.Rano sam ustala,do 7h sam pojela i bananu i musli,od 7 do 12h nisam bila kuci,al me zeludac boleo 2h.Usput kupila minut pire i skuwala,skoro sve sam pojela
,i opet sam gladna 

!!!!

Ja to po principu "redovno gledam vašu emisiju, ali ovo je prvi put da vam se javljam."
Ubuduće ću, biti ažurnija, obećavam. Do tada, "pozdrav za sve u studiju i režiji"!
) https://www.youtube.com/watch?v=thHx7cdoaAc
Nešto mi želudac čudno reaguje poslednje dve godine na kombinaciju paradajz-krastavac, pa pravim verziju bez paradajza, samo krastavac, paprika, luk i sir, trun sirćeta. (Sirće domaće, vinsko.) Odlična kombinacija. 
Nisu mi ukusne te kombinacije (ne znam kako da objasnim, kao kad bi napravili pečeno prase sa ukusom pice, voliš oba, ali ne u kombinaciji
), a pogotovu mi se ne dopadaju otkako sam pročitala deklaraciju na jednoj takvoj limenci... aspartam, veštačka aroma... a isti, tj. lepši efekat dobiješ kad narežeš npr. limun na tanke krugove i ubaciš u kriglu.
I ladno može da zameni užinu ako se polako, polako izlizucka... kao da umiri receptore gladi. (Ne preporučujem kao dijetalnu metodu, samo pišem zapažanje.)
Čitam skoro sve dnevnike, pa i tvoj, ali nisam "stručnjak" za unku, pa obično nemam šta pametno da napišem... ali posle ovih linkova, definitivno ću svraćati češće, hahah.
Hvala ti, ulepšala si mi veče, tj. inicirala si mi celovečernji muzički program. 

ja volim pivce od grejpa,a ribizla mi fu
j od kako sam na odrzavanju,pijem ga ponekad.A sto se tice tih ukusa to su sve praskovi.Moj sogor i njegov kum naspu pola case piva i pola case juice od narandze i bude isto kao i pivo od grejpa
Pozdrav za tebe! 

Mada potpuno razumem zašto se nekima to sviđa, npr. uopšte ne volim vino, ali mi je OK da popijem neki put sangriju, voće savršeno zna da pokrije neku nijansu ukusa koja nam se ne sviđa. 

Uh, što te volEm! 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.