. Vidim ovde su pripreme za maturu u toku, srebrnice sam videla, sad jos da vidim aljince. Za trenutak sam zamislila sebe u toj kombinaciji (sa ovom kilazom)
Nego koja je to godisnjica mature, jel 25.,
, onda je i meni sledece godine
. Vidim ovde su pripreme za maturu u toku, srebrnice sam videla, sad jos da vidim aljince. Za trenutak sam zamislila sebe u toj kombinaciji (sa ovom kilazom)
, onda je i meni sledece godine

Lep provod!

AnaV napisao:Prelepa si od glave do pete! Svaki komad na tebi je izuzetan, a noge su ti prelepe, i treba da nosiš miniće sve dok budeš osećala da to možeš, a nadam se da će to biti još dugi niz godina i ne samo za proslavu mature!
, PRELEPA SI , NOGE 

aj malo opiši dogadjaj!
Ovaj Dnevnik zlatnim farbom da obojis jer je zasluzan pored tvoje disciplinovanosti da se moze izgledati super.
i istrajati do zeljenog cilja. Primer si za sve, 

, mada je i ona izgledala divno iako ima dosta godina), većina je '69. i nas nekoliko '70. Plavom damom sam se i ja najviše oduševila, bila je kao devojčica.
Ovo nam je bio najpotpuniji susret dosad, samo nekoliko njih nije došlo, a zbog tih mimoilaženja desilo se da se neki od nas nisu videli doslovno 25 godina... i mogu ti reći da je bilo dirljivo, čak i oni koji se nisu posebno družili lepo su komunicirali... a bilo je i veselo, donekle i smešno jer je muzika došla s namerom da nam svira zavijuše, ali smo izvršili pritisak, pa su nam čitave večeri svirali zabavnjake, onako bez pevačice, hahahh, pa je bilo i igranja.
Mi smo bili veoma jako odeljenje matematičkog smera ovdašnje Gimnazije i većina je zaista mnogo postigla u životu, obraduješ se iskreno kad čuješ da je neko na ovom ili onom položaju u nekoj firmi ili instituciji... Lep i pozitivan susret, bez onih negativnih emocija koje znaju da se jave pri takvim susretima, bar moj utisak je takav, a najlepše mi je što sam se slatko ispričala s nekim starim drugaricama. Ovo će mi baš ostati u lepom sećanju. 
, svi nastavljamo zajedničku borbu! 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.