- vidim ovde po Beogradu klinke masovno kupuju sliče za maturu, a očigledno i u Sm. Palanci
.
- vidim ovde po Beogradu klinke masovno kupuju sliče za maturu, a očigledno i u Sm. Palanci
.
Ma nisam uopšte ni htela takve, htela sam obične srebrne, ali SVE je sa šiljcima... pa kud svi Turci, tu i mali Mujo, mada je ovo više u stilu topuza Kraljevića Marka, ne dô Bog da nekog šutnem.
Bitno je da imaju ovaj kaišić oko skočnog zgloba, da lagano možeš da hodaš i da igraš.

Vidi se da si stručnjak, he-he. Veoma su udobne iako možda tako ne izgledaju, mekano gazište i dobar luk, stabilne potpuno.
, ali za te parice... pa makar bile moderne samo ovo leto. 

Jako volim srebrne cipele, peta je veoma zanimljiva, a stopalo izgeda prelepo u njima. Peta ima bar 10-15 cm, Dudić ima da budeš ko grana tj. haringa tamo kad se pojaviš! 

Štikla je kao ogledalo, ubiću se ako je negde ogulim. Volim i ja srebrno, u stvari volim svu obuću, hahah
, ali kad su cipele malo napadnije, takoreći ti ne treba ni nakit ni neka posebna garderoba, super rešenje za letnje izlaske, najviše sam to imala u vidu. Nadam se samo da neće da deluju previše napadno na ovom skupu, mislim, ja se uvek tako oblačim, ali mnogi to ne znaju jer se nismo videli milion godina, valjda neće biti neukusno. S druge strane bi bilo glupo da se oblačim smerno kad to nije moj stil.
Mislim da ima još neki način da se to postavi, ali ne mogu da se setim pa da me ubiješ.

Pica je bila malo slanija, plus smo sedeli čitave večeri... i nije mi se lepo odrazilo na vagu.Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.