Ella, uspela sam da zarazim i mm i dete, meni se polako vraća čulo mirisa, a oni jadni šmrkću.
Ne znam gde to pokupim, stvarno retko izlazim iz kuće. 
Anči, sad su već pravi momci, oni svi imaju po 13 godina
(samo moje dete 12 jer je ranije pošlo), slušali su muziku, gledali nešto na kompjuteru, svirali gitaru... devojčice nisu htele da dođu, došla je samo jedna, valjda im je to sad neka fora da se međusobno ignorišu. Čini mi se da su do tog perioda devojčice mirnije, a posle kreće faza kad su mirniji dečaci, sad sam se baš prijatno iznenadila koliko su bili fini. 
Nikako ne stižem čestito da prozujim po forumu, krećemo i sa krečenjem (još se iznose stvari u drugu sobu, pa sutra valjda počinje krečenje), prijaće mi malo fizikalija.
Juče sam brljkala, ali na vagi sam dobra.D: kefir + dodaci
R: bela čorbica (svinjska), salata
U: voće (2 jabuke, mandarina)
U2: probala nekoliko zalogaja torte
V1: šnicla na suvom tiganju, salata
V2: malo mortadele (??), salata

Dobro ili ne?

), od sutra ću valjda biti korisna, ali to je "valjda", on ima neki svoj raspored i ne da mi mnogo da se mešam dok ne dođe na red fino briskanje i vraćanje stvari.
), propržene na malo ulja... 500 g mlevenog mesa (idealna je junetina ili mix kravica-jaga), još malo proprženo, 2 kašičice aleve paprike, 1 bibera, 3 soli (mislim da su to malo manje kašičice, one plastične)... zelja je bilo otprilike 70 mladih listova (nisu baš oni džinovski, možda max 30 cm dužine), seckala sam ih sa sve drškama (nisam odvajala) jer su bile tanke i mlade. To sam postepeno ubacivala u prženo meso (uz dodavanje pomalo vode), pa kad je zbljaknulo - veliki đuveč (metalni emajlirani, zelje ne stavljam u teflon, a ne valja ni u vatrostalnoj jer bude kao kuvano), izmešala masu sa 1/2 l jogurta i 6 jaja, dodala još malo vode... i na tihoj vatri (oko 160-170 stepeni) pekla 35 minuta. Kao sarmice, ali bez pirinča, dijet verzija. Eh, da, ubacila sam i malčice masla da zamiriše... oko 2 kašičice. 

Mada je to što se oblikuješ verovatno zato što je prošlo dovoljno vremena otkako si skinula glavni deo kilograma... posle nekog vremena krene sve da se vraća na svoje mesto (naravno, ako neguješ kožu i pokretan si