Anči, sve bi to bilo divno i krasno da ja nisam bolesno odgovorna, a tu je i finansijski momentat. Međutim, sad sam završila sve to što me je klalo ovih poslednjih nedelja i konačno se vraćam normalnom životu!

Loptice, odsad i preventivno primenjujem.

Nedo, za pekmez sam i ja čula, nisam uspela ništa da nađem ništa "napismeno", ali znam da se koristi kod anemije i za čišćenje jetre, s time što po nekom mom znanju treba da se uzima triput dnevno i uvek rastvoren u malo vode. (Za ostale na forumu, pošto se taj pekmez kod nas ne pravi - reč je o soku jabuka koji se bez šećera ukuvava do gustine meda.) Još ako možeš da nađeš od divlje jabuke, ili od onih belih poludivljih (ne znam kako se zovu, mm kaže da se zovu "bjeline"), ufffff, šta da kažem, pošalji malo.

Svekrvu poslednjih godina mrzi da ga pravi. (Šalim se za slanje, ali ako ima negde da se kupi, javi, jer uskoro idemo u tvoj kraj.

)
Mi danas postimo, pa još nisam sigurna kako ću s jelovnikom, momci jedu ribu, a ja nisam smislila ništa pametno za sebe.

Htela bih da izbegnem UH, da bih u nedelju izbrljala za sve pare, a mrzi me da pravim sejtan. Tako da ću kasnije da dopišem šta sam jela.
D: 2 jabuke
U: ogromna salata
R: spanać
U: 2 dvopeka, sok od paradajza
V1: 2 parčeta hleba, spanać
V2: jabuka, i još jedna jabuka