Ja je pojedem povremeno, potpuno bez griže savesti, jer su i te masnoće potrebne telu, samo ne treba preterivati.

Malo slaninice i kiselog kupusa.To nisam probala 6 godina,da nepravim zazubice tati,ali sad mi je palo na pamet kupicu malo,bas mi se jede...al me grize savest da tajno kupim...

Mada ove godine imam najgrešniju slaninicu ever. Svekrva uvek ostavlja klasičnu sušenu, sa dosta mesa, a ja sam nahuškala mm da ove godine isprobaju novi proizvod, tj. slaninu mog detinjstva... kakva se nekada pravila ovde, takozvana uđena slanina... a ona nema ni trunke mesa, masnoća u svom najlepšem izdanju.
Pa tako uzmem samo po zalogaj-dva, i inače je jaka, puna belog luka i paprike, ne može mnogo ni da se pojede, ali svaki put osetim blaženstvo. 

Ja sam kupila prekjuce na Kvantasu celu kutiju zelene salate , velike glavice 25 kom , 400 din. Tikvice su u metrou 160 , a u disu nadjoh karfiol i brokoli po 150. Tako da sam se opremila za duzi period.Iz zamrzivaca vadim za pitu za dorucak.
, nisam izdrzala da ne proverim. Zalogaj preko upisanog ne pojedem.
) koji rasporedim u kutije odgovarajućih veličina i zamrznem, pa pošto imam dve ture gostiju, pred služenje taj koncentrat proključam sa dolivenom vodom i na licu mesta ugustim žumancetom s limunom. Ta sveže spremljena činija se odmah i pojede, u drugoj turi pravim novu takvu. (Mada takva iz zamrzivača može da stoji danima ako se odmah proključa, bez postepenog otapanja, ali svejedno spremam sveže za svaku turu.)

Sreća pa sam naletela na istovetnog takvog čoveka, tako da se nikad ne postavlja pitanje ko šta radi, 'vata se za posao onaj ko je prvi slobodan, rmbačimo zajedno, nebitno, samo da nikog trećeg ne moramo da zovemo u pomoć.

, hvatam dubok udah pre nego što se zagnjurim u svoj deo posla (dok mladoženja sprema pihtije).

Znam da sipam jogurt u supu, preko šnicle, salate... bolje da ne pričam bruku.
,ili nesrecu
,ali na tvojoj cu biti u mislima 
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.