, kod mene se oduvek Bozic praznovao Badnje vece , Bozic , prvi i drugi dan , zatim treci dan Sveti Stefan.Lep i pametan provod na rodjendanu!

, kod mene se oduvek Bozic praznovao Badnje vece , Bozic , prvi i drugi dan , zatim treci dan Sveti Stefan.
. Hocu da te puno pozdravim. Vidm da se sa pivca preko rakije presla na sampanjac 

Ako budes imala neki savjet za mene, znas da je uvijek dobrodosao

Dudo, srećna vam godišnjica i da budete uvek tako složni!
Hvala ti! 

, zamolila za flašu vina i flašu kisele, a onda sam pravila sebi "špricer" od jednog prsta vina i čašetine vode, samo koliko da se zarumeni... tako me niko nije nutkao nekim drugim pićem, a ni mene nije mamilo pivce.
Tajna je u tome što mrzim vino iz dna duše, pa mi je čak i ta voda sa trunkom vina bila dovoljno odvratna da razvlačim čašu po sat vremena.

Iskreno, nisam nikad ni razmišljala posebno o tome... meni jednostavno prijaju te pauzice kad se razgibavam, uvek napomenem da to nije nikakva potrošnja kalorija, ali izgleda da jeste korisno. 
Na vagi imam milion i po kila i osećam se grozno, da ne opisujem dalje, većina nas zna kako to izgleda. A sinoć me mm ubi u pojam saopštivši mi da je već skinuo kilo... tako da se sada opasno oštrim za nebrljanje.

.Volite se,kao i dosad,ako može više,
.

Nisam stizala baš da svratim u dnevnike jer je svekrvica bila tu do uveče, sad ću da prozujim. 
), i akonto toga nisam popila svoje mleko, ali sam uspela da izguram disciplinovano do kraja. Zapisala sam ih sebi u nagradu, kad skinem ovaj višak, počastiću se somunima.
Sa plusom i zeljom da smrsam. Jelo se,pilo se....... sto ne treba. Ti mi pisala savjete a ja fino po UH i cokoladi ko prava
Sramota me,neko ti zeli pomoci,a ja samo po hrani. Udebljala sam se nekih 3-4 kg.

Ne kazem da nisam ali nisam za toliko koliko je stanje 

Mada je i juče bilo gadnih iskušenja, ufffff, pravila sam pitu s mesom i pavlakom, od domaćih kora, naravno, i imala sam želju da se zavučem u onaj pleh... sreća pa je sve otišlo, i još me sveki pohvalila za pitu
, ali kako je meni bilo na duši, to niko ne zna.

,sve sam uradila već.Pokupovala povrće,sad kuvam lonac čorbe od istog.Jedino,moram po salatu u Merkator.Sračunala sam,da mi je mnogo isplativije da kupujem,te narendane tamo/to rade na licu mesta/,pa mešaju,kako hoćeš,jer ništa ne bacam.Uzmem par tih i smešanih i sve pojedem...odo u moj dnevnik,da pričam borbu sa krizom
,a na kraju uzivancija,bez dijete....

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.