A i nema nijedne dijete s pivom, hahahah, ovako fino kombinujem namirnice koje volim i ne pada mi teško.
Mada već dugo tupkam u mestu jer brljkam na sitno, npr. sinoć dve čaše mleka umesto jedne... stalno mi se tako nešto provuče, ne krupno, ali bude taman neka stotina kalorija, dovoljno da nema napretka.Danas sledi najgore iskušenje, deci pravim štrudlu sa sirom (večeras dolazi i stariji podmladak), moraću da se bijem po prstima da ne bih probala.
A baš mi treba jedan lagan dan što se tiče hrane, malo sam se nadula od ovog silnog karfiola i kupusa, pa ne bih da brljam još i sa štrudlom.D: kefir + dodaci
R: parče mladog sira, salata
U: ??
V: verovatno tanjir podvarka, parče mesa, čaša mleka

, cugnula sam malo pivca, ali se i igralo, pa računam da sam otprilike to i potrošila. Ostalo je sve bilo po jelovniku.

), pa tek uveče sela da radim svoj redovni posao... i očigledno sam se preforsirala, bukvalno od umora nisam mogla da spavam. Lepa vest je da sam bila kod dr, oduševljen je stanjem. 
Ajde uzivaj sa svekrvom
I to je izvadio dve flaše, ali sam bila za toliko prisebna da ga zamolim da samo jednu tresnemo.