,grdi me
moram da idem dalje
,grdi me
moram da idem dalje

, iskreno, bojala sam se kako će biti kad banem noću gladna, ali skroz mi je bila dovoljna večera koju sam planirala. Mada moram da priznam da je zaslužna bila i suknja, nisam mogla sinoć da je zakopčam do kraja. Namerno nisam htela da obučem ništa rastegljivo jer ne volim da se uljuljkujem u iluzije, zato sam izašla u knap suknji i lepo me je čitavo veče podsećala da ne preteram ni sa pivom ni posle sa večerom. I još sam videla na jednoj devojci haljinu kakvu maštam da imam... i sve u svemu, izgleda da sam se uozbiljila. 

Slaninu i crveno meso ne jedem, tako da tvoj recept otpada
Mozda da pokusam kao Ruza, hmmm.. Znam da je zdrav i zato ga i jedem.. osnovni ukus mi i nije los, ali mora se 'doraditi' s necim.. ako imas prijedlog, pisi
Znas da ja i kuhinja nismo na 'ti' 

U stvari bi mi trenutno i leglo neko takvo mesto, da me niko ništa ne pita i da uživam u tišini.
Isto možeš da propržiš neko dimljeno belo meso (sitno seckano), pa da pomešaš.
Tiker ću da ažuriram kad uđem u svoju normalnu zonu, ovo sad je totalno vanredno stanje. Juče su bile neke izmene u jelovniku, sad ću da upišem.

Bila sam ubedjena da je to neki sir
Ko zna kakav
I danas u samousluzi vidim da je to ustvari kao jogurt, i uzela sam da probam uz musli. Bas ima lep ukus. Zaista ga retko nabavljaju, ne secam se da sam videla do sada da je imalo.

a sad kada zivis na korak od mora nije tolika zelja,valjda takvi smo mi ljudi,neznam,joj i ja sa isto ovde naucila sta je kefir svi pisali pisali o njemu reko aj da ga i ja kupim meni se nije svideo,ovu moju dudek obozavam kad god udjem u njen dnevnik uvek il nadjes il koristan savet il jelovnik ma bilo sta 

Mislim da je Impaz Zaječar proizvodio, nežnoplavi poklopac, ako dobro pamtim.

i pocnem brljati, a ovako kad vas ima onda me sramota...
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.