To sam te pitala jer se sećam da je negde pisalo kako je mleko vrlo štetno piti za vreme ili nakon obroka, pa sad budi pametan kad ima raznih dezinformacija. 

To sam te pitala jer se sećam da je negde pisalo kako je mleko vrlo štetno piti za vreme ili nakon obroka, pa sad budi pametan kad ima raznih dezinformacija. 

Inače sam gastritis bila navukla vegetarijanskom ishranom. 

).. onda sam pitala nekoliko ljudi u koje imam povjerenja sta oni misle o mom planu.. Na kraju sam bojler premjestila totalno, iz jednog coska skroz u drugi, iznad wc solje (kum mi je visok 2,05 cm i kod njih je tako i njemu ne smeta) i tako dobila prostor za tus kabinu umjesto kade. Ves masina je stala u produzetak. Iznad nje sam napravila ogroman ormar po mjeri, u koji mi je stalo sve, od deterdzenata do kozmetike i peskira. Ma ispalo je predobro. Najsmjesnija je bila moja mama, kad je prvi put usla da vidi. Prvo je skoro pa vrisnula! Ja pritrcim, pitam sta joj je, kad ona: Boze, koliko nam je kupatilo! Hahahaha
Ajde da popravim malo: danas sam pravila prvi razljevak (kljukusu/lezu) u zivotu. Sa mladim sirom, kukuruznim brasnom (pomjesano s psenicnim), suvim sirom.. odozgo stavila kasiku kajmaka kad je bio gotovo. Mmmmmmljac! Ne znam kako sam se suzdrzala da pojedem samo 3 komadica 

Leti razumem, imali su dosta posla... ali kako su uspevali da se zimi ne ugoje, to mi ostaje kompletna zagonetka. (Koju tek treba da rešim, hahah.
)

Ja sam impresionirana! To na konto onoga o čemu ste pričale šta je primereno ili nije za koje godine, kad žena izgleda kao lavica i vodi računa o sebi, čini mi se da ništa nije neprimereno. 

Anči, ne smem da kažem koliko sam se gojucnula.
Prvo sam posle mora sve vreme skakala na 51,5, mada se vraćalo na ovu težinu s tikera, pa nisam brinula, onda sam imala onu fazu brlj-brlj na sitno (kad sam grickala noću dvopek i slično), pa sam skočila na 52,5, a kad su otišli gosti, šlogirala sam se jer je vaga pokazala 53,8. Još sam tu negde, tj. tek polako kreće da se odlepljuje naniže. Ne brinem se za skidanje, jer kao što sam više puta rekla, dokle god je svesti u ovoj glavi, neću sebi dozvoliti da opet budem debela, uvek zakočim na vreme, ali ovog puta se nerviram jer je iz nepažnje otišlo preko granice koju sam sebi postavila, tj. nerviram se na sebe što sam bila nemarna.
Da sam redovno stajala na vagu, ne bi mi se to desilo. Danas bi trebalo da idem u malu šetnju da obnovim sebi neke zalihe (tipa veš, čarape), gora kazna mi ne treba od toga što ću verovatno videti i nešto lepo od odeće usput, a u ovoj fazi ne smem ni da probam, a kamoli da kupim.

Moram da ih odradim danas, takoreći više nemam u čemu da izađem.
Ali ako ugledam neku lepu suknjicu, osećam da ću plakati. Mada znam svoje normalne mere, možda bih i mogla da uzmem neku koja mi je trenutno malo tesna. Jedino ne smem da ulazim u prodavnicu gde najčešće kupujem, prodavačica me zna i uvek iskreno prokomentariše da li sam se ugojila ili smršala... nisam danas raspoložena za gorku istinu. 

Sto se tice tesnje odece to je nekad dobar reper, kupila sam i ja farke na knap, jedva ih obukla sto od butkica sto od stomaka, ali sad preko nogica prodjose, a stomak ne kipi bas kao tad kad sam kupila...Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.