I ja ga volim, lepo me opisuje neki put. 
) Inače smo provalili da u jednom lokalu nedaleko od nas jeftino prodaju vrlo korektan kiseli kupus (kuvan, sa malčice mesa i slaninice), to smo juče i uzeli jer nam se svima najstrašnije prijeo i planiram da ga uzimam češće, tj. dok ne bude stigao naš. Uopšte nije loša fora da se neki put tako kupi ručak, mi to nikad dosad nismo praktikovali, prvi put smo juče, ali stvarno je ušteda vremena, a ne košta mnogo.
):
... moji em najduzi em najkaloricniiji uzas jedan...a vasi su tanki...bas kako si napisala...
a ja udaram li udaram po proji, sve mislim nije mnogo stetna.... 

, dolazi im sezona, a ja ih volim , ali sa mesom, a ne one sa kozama , nogama usima i svim onim gadljivim 

I to baš takve kakve kažeš, samo od čiste suve i sveže kolenice u kombinaciji, ništa uši, repovi i ostalo, nekad iskombinujemo i sa goveđim mesom. Ove sad su sirotinjske jer su bile samo nusproizvod kolenice, pa imaju vrlo malo mesa, ali u suštini im ništa ne fali. 

salim se naravno .

vratila sam se
i pravo na pihtije kod tebe naleteh.. uh uh nezgodno, volem pihtije (ma kakve da su)

Pogotovu te kafanice koje prave jela za samce, tu se verovatno mogu naći kojekakve lepote. Nama je mnogo puta jeftinije da kupimo nego da izgubimo sat-dva oko spremanja, i ne znam zašto to nismo radili dosad.
Toliko sam se navukla na taj obrok da mi je dan kao šugav bez njega. Pečen kvasac inače gubi svoja nepoželjna dejstva i pretvara se u preukusan izvor vitamina i minerala.
Nije baš da mi nije problem da se prebacim na laganu hranu, pošto sam i pre ovoga imala turu brljkanja i prosto sam se razmazila.
Kakva je tvoja FA? Iznenadila sam se kad sam videla tvoj mix za doručak!
Koliko smo svi različiti....kari sa kefirom???
Ja volim sa lanenim, ovsenim i suvim grožđicama...Ajd živeli! 

Inače je to kombinacija začina i namirnica sa protivupalnim dejstvom, redovno ih koristim. Od FA uglavnom vežbe razgibavanja, zbog zglobova i kičme, to ne troši kalorije i ne pišem, a kad osetim potrebu za nečim jačim, to su uglavnom vežbe bazirane na igranju, mada i to radim na prevom mestu da aktiviram mišiće i radi zatezanja, nisam pobornik vežbanja u svrhe mršavljenja.
Moraju da budu termički obrađivana duže od 35 minuta da mi ne bi aktivirala žuč, tako da jedem samo kuvana (duša im se skuva) i pečena u rerni. Ali mislila sam konkretno na povrćni deo, mada si mi sad dala ideju, mogla bih ona moja jaja zapečena s paradajzom.

Ja sam te pitala za FA, a ti mi pripisuješ da sam krupna... 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.