To o prihodima i cenama,vrlo prosto cu ti objasniti.Moja fiksna primanja,su već godinama /u evrima/ista.Dodatni su trošeni za putovanja,krupnije kupovine/stvari za kuću,neka dobra krpa.../.
Moj sin i ja smo sa tim primanjima,osnovnim,živeli,baš široko.Pod širokim podrazumevam,da nisam vrtela u radnji,šta koliko košta,nego uzimala,šta volimo.
Ali moja Dudo,ono što sam kupovala,za jednu crvenu,sada košta više njih.Mnogo su cene skočile,mnogo.Osnovnih,životnih stvari.
Recimo,pre godinu ipo,ja sam biftek kupovala,za 700 din.sada je 1800,i više ga ne kupujem.
Cene su rasle,mic po mic,svakodnevno.Tako da smo mi obezvredili i evro.
Prošle godine,u Italiji,sam bila duže,i kad sam videla da 1 kg barili košta 0.99 eura,a kilo nutele 3 eura,mal se srušila nisam.
Pa sracunaj,pivo,koliko ti je poskupelo
Znači,osnovni život je otišao,onaj osnovni nenormalno gore,a luksuz je ostao na istom.Samo,za luksuz,para više nema.
Samo nemoj da se sekiraš.Vi se tu volite,ti si lepa,dobre ti noge,a i tako u decembru ce sve početi drugačije,i pravda ce pobediti

Za onu supu sa jogurtom i krastavcima,ce da se nadje.

'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.