Anči, jesam, kupila sam čizme prošle zime, hahah

, ali sad sam merkala neke za štrapac, sa malo nižom i stabilnijom štiklom i dobrim krznom unutra, kao kikerice sa višom potpeticom, mada ih ima i bez pertli. Cene su, verovala ili ne, 3.300 u proseku, a modeli su ovogodišnji. To je stvarno mala cena za čizme, mm me ubeđuje da ih uzmem, samo ne znam odakle.

Baš smo zagrdeli ove godine, tj. nismo zagrdeli mi, zarađujemo isto kao i uvek, nego su zagrdeli s cenama po marketima.
Ovde parovi naših generacija mnogo slabo izlaze, ne znam u čemu je fora jer u parama sigurno nije (ovde su pića dž), ali opet, mi nemamo one druge društvene aktivnosti tipa kafe s komšilukom i idenja po slavama i rođendanima, pa možemo da nađemo vremena za izlazak.

Juče sam nadrljala od neke temperature, a što je najgore, od nje sam ceo dan umirala od gladi, pa sam malo i preterala s količinama, a krunisala supom iz kesice (Maggi od škembića), trebalo mi je nešto toplo i slano. Danas mi vaga pokazuje milion kila

, pravim se da ne vidim. A noćas sam sanjala da sam ispekla domaći hleb i da sam ga jela, strašno, ja nikad ne sanjam hranu.

Sad mi se uopšte ne jede, a nije mi se jeo ni juče, uopšte ne znam što sam ga sanjala.
Klopa danas:
D: kefir + dodaci
U: mandarine
R: sir, malo veštačke supice, salata
U: breskve
V: punjene paprike (fil - tikvice, luk, meso), salata, čaša mleka