Dodatak DDS&dudine doktorske studije/.Od mlečnih proizvoda,smeta mi u stvari,mlečna masnoca.
Znači,to ide ovim stepenom.O % mlečne masti,jogurt,ne smeta,bez obzira na sve šetnosti,koje valjda unutra trpaju.Kiselo mleko,1.6,mi je sasvim,ok.Ali

,kad krenem,od vrha skale,za kajmak,dolazi hitna pomoć.Ne šalim se u opšte.Znači,pritisak,koji mi je u normali 70/120,istog momenta djipi,na nemerljivo.
Drugi,i mnogo veći razlog,ne uzimanja mlečnih proizvoda,su moji sinusi,i male nozdrve.Ta masnoća,sa kojom sam očigledno,u teškoj svadji,stvara mi zapušenje nosa.I onda kreće,ovde već poznata igranka,sa mojim zdravljem.
Rezime-mlečni,u minimalnim količinama,sa minimumom masti,strogo kontrolisani.Danas,je 10 dan bez UH/osim voće i povrce/,počinje da mi se vidi mišicna definicija ,po stomaku,ruke,još uvek,ko kobasice.
Ljubi te Ruža.
Što se tiče sponzorstva,ja sam o tome lepo rekla.Do sad je bilo sve iz velike ljubavi,od sad,za velike pare,uz manju ljubav

.
Zamisli sebe,sa nekim dosadnim čičom,i punim plakarom cipela

bezveze.Vako,svaki dan akcija,kako cemo preživeti,da li cemo platiti struju...ma lepota života.
A tvoja deca,šta da kažem,deca ljubavi

'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.