Anči, nisam nikad probala pileće, ne viđam ih ovde, ali ako nekad probam, javljam utiske. Neki put prosto imam utisak da organizam sam traži malo dodatne masnoće, tad ga lepo poslušam i maznem neki čvarak ili malo slaninice bez griže savesti.

Lela, i ti si sama mnogo puta rekla da treba da volimo sebe, to je to otprilike.

Toliko ima bezveznih stvari u životu, pa zar treba još i hrana da nam bude mučenje.

Šta da radim kad sam grešna, nisam se rodila kao Gandi, znači, onda moram da prilagođavam ishranu sebi, a ne sebe ishrani.

Cirkončiću, izgleda da je bila neka blaga upala creva.

Danima mi je bio naduven stomak i krkljao je non-stop, danas se odjednom sve smirilo i na vagi drastično manje (još nije kao na tikeru, ali kilo i nešto manje nego juče), a ja više uopšte ne osećam onu bolesnu glad. Uopšte ne znam šta je to bilo, samo znam da je krenulo posle one noći kad me je spopala koprivnjača. Sigurno na apetit utiče i ovo hladnije vreme, to si u pravu, ali ovo je baš bilo... ne znam ni ja, neprirodno.

Tigrice, ne pitaj me ništa za komšinicu, ispostavilo se da je "kuca" pitbul.

Ja sam mislila da je neka obična domaća kuca, pa da ih upoznamo dok je još štene, a sad dvostruko moramo da pazimo šta radi ova naša glupača. Još hramlje, ali manje, biće to dobro, imala je ludu sreću. (U koju se ne bih baš uzdala ukoliko uskoči pitbulu na teren.) A sinoć smo se ispalili, tj. izašli i začudili se što je sve tako prazno, da bismo tek posle ponoći skapirali da je negde neka svirka i da smo je propustili.
Večerinka kod drugara nažalost odložena, pa ću i ja malo da odložim VK dan, dovoljno sam jela ove nedelje.
D: kefir + dodaci
U: breskve
R: đuveč od neskrobnog povrća (bez mesa), parče mladog sira
U: breskve
V: neko meso, parče sira, salata, mlekce, đuveč - delim na dve večere jer je obilno količinski