Mohita, verujem da je dobra i za strije kad se već jave, samo nemam to iskustvo, tj. mazala sam se i nisu se ni pojavile.

Za lice sam takođe čula da je koriste, ali pošto meni konkretno ne prija, ne smem da je preporučim kao neko univerzalno sredstvo. (Mada je to najviše do moje nezgodne kože, retko koju kremu i smem da stavim na lice.)
Ella, ne da se ne ljutim nego bih i sama to napisala kad bih bila sigurna da neće društvo da mi podvikne što sam uvek nečim nezadovoljna, hahah.

Ali sa ovim stanjem gooze moram zasad da se pomirim, taman kad sam počela da je dovodim u red, dr mi najavljuje novu intervenciju... i opet će ove zime biti bar nekoliko meseci nepokretnosti... prošle godine sam završila sa 3 cm razlike u obimu butina jer jednu nogu skoro uopšte nisam koristila 9 meseci, čak i masaža mi je bila užasno bolna, najmanji pokret tela izazivao je strašne bolove. Ukratko, ne znam šta me čeka ovog puta, biće dobro ako i na ovome ostane.

A roštilj se, izgleda, svima smučio otkako ga kasapnice i marketi uslužno peku, hahah.

Cirkončiću, smislim ja sve super, ali kad ima ljudi koji ne jedu luk (i beli i crni), pečurke, začine, kozji sir, ništa što je zeleno... ako možeš da zamisliš.
Boki, piletinu sam pisala pre neki dan u dnevniku, ali ima sastojke koje ne jedeš zbog dijete.

Aha, hvala na lepim željama!

U pravu si, povod uvek može da se nađe, samo treba imati volju i želju. Mi smo nešto stalno slavili i u onim najgorim godinama, makar su se palačinke pekle kad se nema za nešto bolje.
Polako mi se sklapaju ideje za subotu, neću da pišem unapred jer možda će nešto i da se menja, a i ne znam koliko mojih zamisli ćemo stići da sprovedemo u delo, ali ako bude pola od toga, biće fino.

Trebalo bi sve to da bude neki miks srednjeg i istočnog Mediterana, odabrala sam ono što mm najviše voli, a mislim da mu je već krenula voda na usta kad sam počela da opisujem. Juče sam odradila taj deo s testom... danas majstor... drž'te mi pesnice!

Klopa regularno:
D: jogurt + dodaci
U: 2 nektarine
R: sir + salata
U: 2 kruške
V: izmena: umesto pljeskavice - domaće pržene kobasice 200 g, ostalo isto: sir, mleko, salataEdit* - Majstor genije, sve izokretao pogrešno, mora da nosi opet delove kući i da radi ponovo.