Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • tamarica85
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od tamarica85 » pre 13 godine

Hahah Dudic tvoj danasnji jelovnik je 'to be or not be, it's the question now' :D Ili ili pa vidi sta ti se najvise svidja :) Meni se tako na primer prijedu neke 2 stvari,pa ne mogu da se odlucim a onda spremim nesto potpuno trece :D

IZgleda da ti je kupus dosao glave :-P kad si ga jela u protekla 48h nije ni cudo sto si tako odreagovala :bas_tuzan: danas detox od kupusa pa sutra da pomeris ticker :wink: :009:
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 13 godine

Ja sutra planiram da kuvam kupus, ali sa mesom i to ima da jedem 3 dana. Stvarno ga retko spremam i nisam primetila da me nadima kao tebe i još neke na forumu. Ja sam čula da je kuvani kupus baš dobar kao dijetalna ishrana, ali naravno bez mesa.
  • Mohita
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od Mohita » pre 13 godine

Jeste nezgodno zbog naduvanja, ali sutradan se fino izbaci višak vode i splasne stomak, još je veliki dobitak što meni znatno poboljšava probavu. :)
    Slika
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 13 godine

Meni je pogoršava. :( Ne nadima me u klasičnom smislu, nego mi se skroz uspore creva od njega - danas npr. nisam išla u wc zbog njega, a za mene je to nezamislivo. :(

Našla sam da se svež kupus vari 1,5 sat, a kuvan 4,5 sata. Sad kad sam otkrila da može da se spremi i drugačije, sigurno ću ga jesti s vremena na vreme, ali ne često.
  • Teta Neda
    Amater
    Amater

od Teta Neda » pre 13 godine

Zaobilazi ti njega u sirokom luku, kad ti vec ne odgovara :D Ja ga volim i nemam problema s njim. Hmmm, mogla bih ga i spremiti ovih dana :)
    Slika
    Moje fotke u trudnoci (lozinka- trudnjaca): http://s1303.beta.photobucket.com/user/ ... /TRUDNJACA
  • boki 66
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od boki 66 » pre 13 godine

Dudice pa kod tebe 5 strana za pet dana :D , sve cu procitati ono sto me najvise zanimalo sam pronasla :D
    :01: slicice su preeelepe, a naj vise mi se dopadaju one pozadinske :D . Neverovatno koliko imas manje celulita i nekako si sva zategnutija. Dodje mi da se ubijem ko siroce :D , pa ti uopste ne vezbas , nije fer :cry: Ljubomorna sam :o :-P
    Cestitam ti , tvoja dva kg vrede vise nego necijih dvadeset :009:
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • tamarica85
    Amater
    Amater

DObro jutro :mahac:

Dudic gde nalazis te vrednosti koliko se nesto dugo vari? Ja ne volim kuvani kupus ali nikako, to je jedino povrce sto ne volim kuvano... tad sam kao klinci 'bljak' :010: Moja tetka je jedno vreme zivela na kuvanom kupusu da bi smrsala, i dan danas ga jede kao nenormalna :005: Ali ako se osecas tako naduveno posle njega, onda ga stvarno zaobidji u tom obliku i spremaj ga drugacije :)

Have a nice day :009:

p.s. sinoc sam bila gladna a onda te se setih i rekoh sebi 'E neces vala, Duda ce te mlatnuti' :D Pojela sam 2 presne sargarepe i sve je bilo ok :oops:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Nedo, crnjak je u tome što sam ga tek sad projela posle valjda 20 i kusur godina. :D Očigledno nisam mnogo propustila.

Bokac, pa pliiivala sam. :) I pešačila, i pela se... redovno trčala uz stepenice... ali i čitave ove zime sam bila pokretnija nego prethodne, znaš da ja u pauzama rada stalno izvodim neke kerefeke, razgibam se, odigram... pa čak i dok sedim za kompjuterom... ako me posluži junačko zdravlje, biće to dogodine još bolje. Ne mogu sad da izdržim, slikala sam se neko veče doterana, tek tu se lepo vidi... moram još malo da se pohvalim :)

Tamarice, pročitala si sad gore... kupus je i moj dušmanin, ali otkrila sam nov način za spremanje i oduševila se... i eto mi mog kupusa, hahah. :) Još imam ogroman višak na vagi, danas će valjda spasti. A za varenje namirnica nisam uspela da nađem nijednu pouzdanu tabelu - ima na nekim fitnes sajtovima, ali se toliko međusobno razlikuju podaci da ne smem da im verujem (ili je pisao svako po sebi, ili se odnosi na različite delove probavnog trakta, skroz neusaglašeno), na kraju sam iskopala taj podatak za kupus u nekom tekstu posvećenom varenju, delovao mi je malo ozbiljnije. Ako negde iskopam pouzdane tabele, postaviću obavezno.

Klopa standardno:

D: jogurt + lan
    U: dve nektarine
    R: mlad sir, sveže paprike
    U: lubenica
    V: ?? (nešto od mesa i povrća, još ne znam šta)
    Poslednja izmena od dudank u 30 Aug 2012, 20:07, izmenjeno 1 put ukupno.
  • boki 66
    Amater
    Amater

od boki 66 » pre 13 godine

Dudo , samo se malo ispravi i nabaci osmeh i pravac u modni casopis :01: , ti stvarno ovde dodjes kao inspiracija za nove pobede :009:
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 13 godine

Kao lutka sa naslovne strane, ali stvarno daj malo osmeha. Pa ti si bar ispunjena žena! Fali ti samo pištolj, kakvu si facu složila, a ma koliko ti kukala pogledaj koskice iznad grudi kako izviruju. Noge perfektne, kao i ostalo!
    Što se tiće kupusa ja ga retko kuvam, danas ga kuvam, ali koliko znam on se ne vari toliko. Baš se preporučuje u dijetalnoj ishrani, ali ne sa mesom kao moj, već bez mesa. Mene doduše ne nadima, bar mislim.
  • tamarica85
    Amater
    Amater

Cek cek jel sam ja na pravoj adresi 8) Ja rekoh zalutala sam u neki photo shooting book :) Dudic pa ti si :01: stvarno odlicno izgledas!

Zene su ti dale komentar za osmeh pa necu da se ponavljam... isplatilo se to silno pentranje i plivanje i sve sto ide uz to :009:
  • Mohita
    Amater
    Amater

Mogu se složiti da slika izgleda opasno dobro, a ovo opasno me podseti na filmove u kojima su devojke tako naoružane (obično vrlo sexy :) ) i ruše sve pred sobom u tajnoj misiji. Uvek mi je bio zanimljiv taj spoj sexy i borbene žene. :) Nadam se da se nećeš uvrediti, ali takvu mi je asocijaciju probudila ta fotografija. :oops: Što nije nimalo loše, ali opet su ukusi različiti pa da se ne naljutiš. :)
    Slika
  • mirkaa
    Amater
    Amater

od mirkaa » pre 13 godine

... tebe covjek (mislim zena) moze samo da hvali, vjerovatno ti je to postalo malo dosadno :wink:
    Salim se, vidjeh slike, i ne mogu da vjerujem da sam se u jednom momentu poredila sa tobom :010: svaka ti cast - izgledas fenomenalno.
  • Mohita
    Amater
    Amater

Ja sam totalno zaboravila da prokomentarišem tvoju kosu, predobra je!!! Čime je maziš i paziš? :01:
    I sad sam se setila, da li je to ona plava haljinica, malo je mračno pa nisam sigurna. :)
    Slika
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Uuu, šta vas je devojaka ovde... :) A ja se danas zanela, ceo dan cupkam jer je dete davalo poslednji ispit iz druge godine... i sad smo gotovi, upravo mi je javio :skakutalo: , druga godina skroz čista i prosek preko 9... ne znamo još koliki tačno jer treba da proveri za jedan ispit, izgleda da mu je upisana ocena manje, i nemamo rezultat od ovog danas, samo smo sigurni da je položio, ali pohvaliće se već majka kad bude znala. 8)

Boki, Ana, Tamarice, mis'im, fala na komplimentaciji :oops: , verujte mi da čak nisam birala fotografiju, na svim slikama sam iznenadila sebe (prijatno ovaj put), jedino što se stvarno retko smejem na slikama, volim da su ozbiljne. (Ovde konkretno sam skupljala usta jer sam se kliberila mm koji je zauzimao položaje sa aparatom. :D )

Mohita, da, to je TAJ pogled... izgleda da sam slučajno "uključila" taj mod koji je rezervisan samo za muškarce. :16: (Poruka "ne prilazite, opasna žena, ujeda".)

Mirka, ja koliko videh tebe, bila bih srećna da se uporedim s tobom. :01:

Mohita, ovo je pola moje kose, nekad je bila duplo gušća i duža. :( Od zimus sam koristila schaumu (sa malo razbrkane neskafe) i jeste se malo oporavila, a povremeno stavljam pakovanje od pirinčanog ulja iiiii... nečega, morala bih da pogledam čega. Sad sam trenutno na nekom drugom, običnijem šamponu, ali verovatno ću se vratiti na schaumu. A haljinica je druga, ona teget je od čipke, a ovo je nešto kao grčko-spartanski... borbeni stil. :16: Sivoljubičast pamuk, kupilo mi malo dete na moru, videlo da sam je šmeknula. :) (Inače je bila u našim parama 600 din.)

Izvinjavam se zbog ovolikih smajlija, ali danas sam mnooogo srećna mama, pola faksa smo oduvali :013: i treba da častim!!! :skakutalo:

Za društvo Slika Slika Slika Slika Slika
Odgovori 9033 postova