Tamarice, ne znam za noge, ali nemoj da poželiš goozu kao što je moja... videćeš.
Mohita, dobro si videla

, taj dan smo se na plaži odvalili od piva jer je bio pretposlednji, pa smo s našim gazdama proslavljali rastanak. Ali generalno nisam mnogo pivarila, za divno čudo.
Nedo, falile ste i vi meni, nisam jednom pomislila kako bi bilo kad bismo se tako našle na okupu (mislim na naše forumsko društvo) na nekoj plaži... pa onda da tako gladne banemo u neki restoran, hahah.

Btw, imam za tebe lud recept s piletinom, četiri puta sam to naručivala u istom restoranu, konobar me gledao kao divlju ženu koja ne zna da koristi jelovnik.
Sneška, dobro došla ti meni

, nisam stigla da probrljam po svim dnevnicima, ali družićemo se najlepše.

(Napomena - "čuvena" sam po tome što sam godinu dana skidala dva kila, hahah, a sada ću valjda još godinu dana da skidam ova dva.)
Ne mogu nikako da izaberem zgodne slike gde se lepo vidi razlika otpozadi, nisam se baš slikala pod istim svetlom i pod istim uglom, ali mislim da će se videti razlika od prošle godine, to su, verovali ili ne, svega dva i po kg razlike.

Slike iz profila su sa neuvučenim stomakom, samo su leđa zategnuta, uvek se tako slikam, znači, nema laži - nema prevare.
2011....................................2012
U odnosu na prošlo leto, struk mi je možda 1-2 cm manji, desna butina se smanjila za pola cm, leva za skoro 3 cm i sad su jednake (ako pamtite, od neupotrebe posle operacije skroz je bila bljaknula), kukovi su uži za oko 2,5 cm, nisu ogromne razlike, ali mislim da se vidi po stomaku i "bisagama", tj. ovim naslagama na bokovima, a i celulita je manje. Mada još to nije to, ali presrećna sam što ima makar nekog napretka.
I da upišem klopu - uzgred, sinoć sam malo brljnula posle večere, spopali me gladovi

, ali je bila samo salata sa sirom u kasne sate. Malo me drma kriza jer smo tamo dosta jeli akonto fizikalija, trebaće mi još neki dan da se adaptiram.
D: salata sa sirom
U: lubenica
R: hamburška slaninica i salatica
U: lubenica
V: isto kao juče (svinjski file, salata)