Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od Nena3110 » pre 13 godine

da, čini mi se, davno je otišla...doći će uskoro.
    Dudić, zalila sam cveće, pobrisala malo prašinu, a i ostale devojke redovno provetravaju :D

Slika
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 13 godine

Devojke stare i nove, stigla ja! :mahac:

Danas sam uradila milion stvari i još toliko me čeka, ne znam koliko ću stići da virnem kod vas, pa samo zasad da prijavim da smo se sjajno proveli, bilo je taman dovoljno svega, plaže, izleta, šetnji, vratila sam se crna i sa odličnom kondicijom (e-cigareta čini svoje), nabacila sam svega oko jedan kilogram (znaću sutra tačnije, možda sam malo i naduvena od puta), a klopalo se za sve pare, ispričaću kasnije kako sam uspela sve da dovedem pod kontrolu. :) Nadam se da imamo nekih normalnih slika, toliko smo slikali sve oko sebe da smo uglavnom zaboravljali da slikamo sebe, pa što bude normalno, postaviću. :D

Bežim da dovršavam kućne poslove, doveče sledi i malo izlaska, dubok udah pa od sutra šljaka!!!

Sve vas :009: , hvala vam što ste mi čuvale dnevnik! :skakutalo:
  • Magi
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od Magi » pre 13 godine

Draga dudonk, baš si nam nedostajala! Čitala sam malo tvoj dnevnik i šta reći-vidim da me čeka sličan put...brojanje svega što jedem...Sve čestitke za nedobijanje kg na letovanju! :009:
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 13 godine

Dobro nam se vratila :skakutalo: :skakutalo: :skakutalo:
    Drago mi je što si se lapo provela...i ovde si nedostajala. :013:
    Sad se polako vraćaj u svakodnevicu, sa nama :009: :D
  • boki 66
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od boki 66 » pre 13 godine

Dosla si a nisi mi se javila :cry:
    Slika jedva cekam slicice i pricice :013:
    I nista nisam uradila , zar je tri sedmice proslo :shock: Stojim na istom otkako smo te ispratili :o
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • divlja ruža
    Amater
    Amater

od divlja ruža » pre 13 godine

Draga Dudo,pošto nisi bila tu,ja sam te menjala na beer festu.da me se ne postidiš,probala sam sve.Ova slika je nazvana...za Dudu...Nadam se da ti se dopadaju moje uši. :)
    Prikačeni fajlovi
    duda.jpg
    duda.jpg (62.9 KiB) Pogledano 570 puta
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • moravka
    Amater
    Amater

od moravka » pre 13 godine

Dobar povratak i nadam se da si u odlicnoj formi!! Bravo za odrzanu kilazu! :14: :mahac:
  • hocu60
    Početnik
    Početnik

od hocu60 » pre 13 godine

jao ruzo, da dozivim da se ubacim u ovakav sorc, i ovakvu majicu, ovo kao da sebe gledam iz proslosti, i u buducnosti, pu pu !!!!
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 13 godine

Baš sam ti se obradovala, čekam izveštaj i slike kao i svi koji te vole! :skakutalo:
    Videćeš i Tamarica nam se vratila sa putešestvija.
  • Cirkončić
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od Cirkončić » pre 13 godine

JEdva čekamo da čujemo kako si se provela i da vidimo slikiceeeee!!! :skakutalo: Joooj, mora da imaš diiiiivnu boju! :) :skakutalo: Ljuuuuuuubim te! :30:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Pazi ti Ruže! 8) Lepe ti uši, naročito ove u šorcu. :D Sjajno, Ružo, samo zašto ti je voda u ruci???

Moram sad kratko samo usmeno, jer nikako ne mogu da preberem slike :zid: , ima ih premnogo, a mene ima na jedno 2%. Ovako: miksovali smo, kao i uvek, plažu i izlete, vreme nas je lepo poslužilo (mislim na hladne-tople morske struje), pa sam ove godine vrlo solidno plivala; nešto manje šetnje, ali to smo nadoknađivali na izletima (tri celodnevna sa hodanjem i pentranjem od jutra do večeri, to ću malo detaljnije kad odaberem slike). Nisam pocrnela kao ranijih godina jer mi je lice doživelo neki šok od sunca, pa sam se uglavnom krila ispod suncobrana, ali opet nije loša bojica, sem što sam na stomaku zebra od sedenja. :) Noge su mi se odlično zategle, pozadina vidno manja nego prošle godine, naravno da celulit nije mogao da se istopi za tri nedelje, ali se jeste malo smanjio, nisam nezadovoljna. Ono glavno - pametno sam jela, tako da uopšte nije bilo nikakvog naduvavanja, ovo je prva godina da sam najnormalnije obuvala sve sandale, a dobro se odrazilo i na težinu, danas sam se lepo izmerila i imam samo 800 g više, što je smešno u odnosu na redovna 3 kila koja donesem svake godine, a obimi su isti, tj. butine su se čak stanjile za po jedan cm, kukovi za pola cm, što verovatno znači da sam nabila mišiće, a smanjila salo.

Klopu sam regulisala na vrlo prost način - meni je problem ranije bio doručak, obično sam se na plaži hvatala za prvo što mi zamiriše (pica, pljeska, pita s kačkavaljem i slično), pa em što mi jak doručak generalno ne prija, em mi taj skrob pomrsi račune i posle me čitavog dana tera da non-stop nešto jedem. Sad sam, međutim, nosila na plažu ili voće, ili sendvič od sejtana, i trudila sam se da to pojedem tek kad stvarno ogladnim, obično 3 sata po ustajanju. Posle toga ništa nije bilo problem, jela sam normalan ručak u restoranu (velika porcija tipa nečeg čorbastog ili kuvanog od neskrobnog povrća i mesa + neka salata sa sirom), užinala voće i pivce ili kikiriki i pivce (otkrila sam neki kikiriki koji gotovo da mi nije pravio probleme), večerala bukvalno šta sam htela, samo da nema skroba, tako da su večere bile :prasence: , možda ću ostaviti koji recept i ovde (Bugari nepametno pišu sve sastojke u jelovniku, tako da se može ukrasti svaki recept). Posle večere šetnja, neko pivce ili koktel, potpuno opušten tempo. Znači, samo sam redukovala najproblematičniji obrok, sve ostalo se pakovalo samo po sebi, nije čak bilo potrebe da razmišljam šta ću jesti, organizam je sam tražio šta mu treba. Nekoliko puta jesam jela one njihove divne prlenke (a jednom čak i baklave s ratlukom, koje su san snova), ali sam pazila da mi između budu pauze od po 4 dana, da se organizam iščisti od skroba, tako da ničeg nisam ostala željna. :) Malo sam preterivala s mesom, pogotovu s piletinom, što nije baš OK u zdravstvenom pogledu, pa bih sad rado raspalila nekoliko dana po laganijoj hrani, danas u svakom slučaju. Upisaću jelovnik na kraju dana, dok se malo saberem šta i kako, ali zasad je plan da šaram red voća - red mlečnih proizvoda, za večeru možda malo mesca i salata. :)

Nadam se da ću uspeti danas da dovedem slike u red, u svakom slučaju sam sad tu. :)
  • Magi
    Amater
    Amater

od Magi » pre 13 godine

Dudo, molim te, daj recept za taj sejtan vidim da svi jedete, hoću i ja! Ima neki link, čisto da ne smaram? :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ima ovde viewtopic.php?f=18&t=3405 , uvod preskoči, nego kreni negde od polovine prve stranice, odatle kreću ideje za sejtan kao zamenu za testo. :) Naravno, pod uslovom da nisi alergična na gluten.

Taman i jelovnik da upišem:

D: 4 ogromne šljive
    R: sir od obranog mleka 250 g
    U: lubenica (biće zapravo 2 užine)
    V: piletina u meksičkom sosu (paradajz, ljute paprike, kiseli krastavčići, pečena slatka paprika, mix neskrobnog povrća, kukuruz bukvalno samo kao začin), salata od krastavaca

Za piletinu su krivi ukućani, inače planiram što pre da se vratim kravetini i gudetini. :)
  • divlja ruža
    Amater
    Amater

od divlja ruža » pre 13 godine

Dudo,morala sam da se umijem :)
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • Mohita
    Amater
    Amater

od Mohita » pre 13 godine

Dudo!!! :skakutalo: :skakutalo: :skakutalo: Pa baš sam često mislila na tebe i spominjala te ovde. :) Jako si falila!
    Moram da ti se pohvalim da sam na odmoru oslabila još jedno kilce (bila sam desetak dana), a sve pridržavajući se onog tvog režima. Neverovatno kako deluje, pa sam zato i pomerila svoj cilj za još 2 kilograma umesto za jedno. :)
    Jedva čekam fotografije! :009:

I opet sam došla sa pitanjem, zanima me (pošto si sad tu spomenula oko količina mesa), koliko je u redu da se unosi dnevno?
    I zašto nije dobro unositi više od te količine?

Ljubim te! :009:
    Slika
Odgovori 9033 postova