Da mi je da odevena izgledam dobro, ne bi me briga za celulit.
To je samo desetak dana u godini, kako bih sada na plažu?
Mi pišemo o zdravlju, i naravno da je važno, ali žene smo, svima nam je u potaji važnije da dobro izgledamo

Nena3110 napisao:Eh, Dudice moja...![]()
Da mi je da odevena izgledam dobro, ne bi me briga za celulit.
To je samo desetak dana u godini, kako bih sada na plažu?
Mi pišemo o zdravlju, i naravno da je važno, ali žene smo, svima nam je u potaji važnije da dobro izgledamo
, neka si stavila , gledacu kad god mi zapne. Moram skinuti tih 5 kg mooram 

Sad moram da sta uradim pa onda u goste kod ostalih zena
Ljubim te puuuuno i d znas da sam umrla od smjeha kad sam citala za tvoju fobiju od riba
Nemoj se ljutiti, ali meni je to presmjesno (ja sam ribarsko dijete, tatin sin i on mi je poklanjao ribarske stapove za rodjendan).
U pravu si skroz, manje-više svima nama radi negde u mozgu ta želja da lepo izgledamo, čak i kad je prva motivacija zdravlje. Priznajem da sam zdravstveni deo odavno odradila, sad se malo "džiguliram", što bi rekli u mom kraju.
)
A ako dobiješ otkaz, slobodno izvoli, prihvatam moralnu odgovornost. 
)
dudank napisao:ti si krupnijih kostiju nego ja
Na šta sam malo ostala u čudu jer sam uvek smatrala da postoje ljudi sa krupnijim i sitnijim kostima.
Da li si našla nešto više o tome? Zanima me jer stvarno, kada sam jela više, apetit mi je bio kao proširen i onda kada uđem u period dijete i normalne ishrane kao da se skupi i ne mogu ništa preko mere da pojedem.

Mit se odnosi na "teške i lake kosti", osobe iste visine imaju gotovo istovetnu težinu kostiju, može da varira za neku stotinu grama, ali definicija krupnih kostiju je nešto drugo, to je širi telesni "okvir" (npr. šira ramena, krupniji zglobovi), tako da se mišići i salo drugačije raspoređuju i takva osoba deluje vitko sa mnogo većim BMI.
Obično se građa deli u tri osnovne kategorije, laku, srednju i krupnu građu, a to se (lekarski) utvrđuje merenjem obima zgloba šake, širine lakta, eventualno još nekim parametrima, pa se na osnovu toga računa poželjan BMI.

Danas su standardne posledice, oči blago naduvene, vaga pokazuje manji zastoj vode. Imam neke planove u vezi s rešavanjem tog problema, tj. ublažavanjem, ali o tome ću detaljnije tek kad još malo proučim problematiku i isprobam na sopstvenoj koži.
(Nije ništa štetno, odmah da napomenem.
)
quote]

Kada ideš na more? 

Ja idem u banju sa majkom 2. avgusta i bićemo tamo 12 dana.
Biće nam lepo sigurno, ali posebno mi je drago zbog majke jer će njoj posebno prijati taj odmor a godiće joj banja i za njenu nogu jer ima ozbiljnih problema sa povredom. Prijaće joj sigurno. 

, a ti se slikaj , slikaj da imamo jos vecu motivaciju

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.