Ružo, ovaj sajt
http://www.livestrong.com/article/31015 ... ito-drink/ kaže da standardni mohito ima 200 kcal. "Fitnes" verzija (sa zaslađivačem) ima 140. Više ti se isplatilo da si pila pivo.
Ela, to si u pravu, imam zahvalnu građu za haljinice, skoro svaka mi lepo stoji (ala sam skromna

), ali teško je naći modele koji nisu baš za devojčice, ne idu uz moj karakter karnerići. Ništa, moraću mm za ruku pa šta mi on izabere, bar nek bude po njegovom ukusu kad već ne mogu da nađem po svom.

Neno, bolje je, uspela sam sinoć da drmnem pivo.
Mim, Mim, dolepršala si!

Sad ću da svrnem kod tebe da vidim šta ima.
Svratile mi sinoć dve drugarice da me malo "čuvaju" dok mm nije tu (= meze, pivo i muzika do daske, samo što nisam brljala s mezetom, a s pivom sam brljala krajnje umereno), pa sam se zanela i prepušila - poslednja dva i nešto meseca uglavnom sam na elektronskoj cigareti, ali zapalim poneku pravu, i sinoć se to malo otrglo kontroli... tek sad vidim koliko meni u stvari duvan smeta, osećam se kao da sam se inhalirala nad pančevačkom hemijskom industrijom. I dalje ne dam da mi bilo ko reč kaže na račun duvana, ali je činjenica da ne mogu više da se nosim s njim i da moram da ga minimizujem u svom životu.
Danas opet neke obavezice izvan kuće = šetnja, s klopom nisam još 100% sigurna, dopisaću večeru. Svima lep dan želim!
D: 2 breskve
R: sir, salata
U: kefir + dodaci
V: parče pogače žilavice, malo mezeta (suvo meso, domaće kobasice, sir, salata) - podeljeno na dvaput pomalo