Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od Nena3110 » pre 13 godine

Dudo, mila, što je kod tebe prometno :D
    Nadam se da je stomačić bolje.
    Što se haljine tiče, znaš kako radi moja drugarica, kad uđe u butik sa nekim, na primer sa mnom, ona toj osobi glasno, a da prodavačica čuje kaže: Ne volim napadne prodavačice koje mi nameću šta mi dobro stoji... u takve radnje nikad više ne ulazim, onda se prodavačica skloni i kaže: Samo razgledajte, ako nešto treba ja sam tu.
    Tako lepo slobodno sve isprevrće, ne zanima je da li prodavačica prevrće očima....ako nađe, nađe, ako ne, doviđenja :D
  • Cirkončić
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od Cirkončić » pre 13 godine

dudank napisao:Cirkončiću, lepe su banje, pogotovu ako imaš mogućnost da koristiš neke bazene. :) Da nemamo ovo jeftino more, ja bih pre otišla u banju na 20 dana nego na more 10 dana... sve što ti treba od odmora jeste lepo vreme, neko mesto gde može da se pliva i eventualno lokal-dva gde može uz dobru muziku da se tresne koje pivo. :roll: Ti nemoj pivo, ne slušaj mene grešnu.

I ja se radujem odlasku u banju, biće nam sigurno lepo... :) A za pivce... :26:
    Dooobro, neću... :angel: :D :wink:
    :30:
  • divlja ruža
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od divlja ruža » pre 13 godine

Dudo,da li je moguće da koktel Mohito ima samo 50 kal...ajd,obraduj me,i reci jeste... :shock:
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • madam mim
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od madam mim » pre 13 godine

Da ti met'em jedan :009: , malo sam prodisala od posla ovih dana, a i škola gotova (mada naravno ne i ispitni rok). Vidim kod tebe sve OK (šitala sam ja kad stignem i onda kad nisam mogla da pišem), sem indigo haljinčeta - moja koleginica kupila svojoj ćerki za malu maturu jedni za koju sam sigurna da bi ti čučnulaaaa (a i cena je bila razumna) - srećan lov!
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 13 godine

Ružo, ovaj sajt http://www.livestrong.com/article/31015 ... ito-drink/ kaže da standardni mohito ima 200 kcal. "Fitnes" verzija (sa zaslađivačem) ima 140. Više ti se isplatilo da si pila pivo. :-P

Ela, to si u pravu, imam zahvalnu građu za haljinice, skoro svaka mi lepo stoji (ala sam skromna :D ), ali teško je naći modele koji nisu baš za devojčice, ne idu uz moj karakter karnerići. Ništa, moraću mm za ruku pa šta mi on izabere, bar nek bude po njegovom ukusu kad već ne mogu da nađem po svom. :)

Neno, bolje je, uspela sam sinoć da drmnem pivo. :16:

Mim, Mim, dolepršala si! :skakutalo: Sad ću da svrnem kod tebe da vidim šta ima.

Svratile mi sinoć dve drugarice da me malo "čuvaju" dok mm nije tu (= meze, pivo i muzika do daske, samo što nisam brljala s mezetom, a s pivom sam brljala krajnje umereno), pa sam se zanela i prepušila - poslednja dva i nešto meseca uglavnom sam na elektronskoj cigareti, ali zapalim poneku pravu, i sinoć se to malo otrglo kontroli... tek sad vidim koliko meni u stvari duvan smeta, osećam se kao da sam se inhalirala nad pančevačkom hemijskom industrijom. I dalje ne dam da mi bilo ko reč kaže na račun duvana, ali je činjenica da ne mogu više da se nosim s njim i da moram da ga minimizujem u svom životu.

Danas opet neke obavezice izvan kuće = šetnja, s klopom nisam još 100% sigurna, dopisaću večeru. Svima lep dan želim! :mahac:

D: 2 breskve
    R: sir, salata
    U: kefir + dodaci
    V: parče pogače žilavice, malo mezeta (suvo meso, domaće kobasice, sir, salata) - podeljeno na dvaput pomalo
    Poslednja izmena od dudank u 27 Jun 2012, 21:44, izmenjeno 1 put ukupno.
  • Lela Bacvanski
    Amater
    Amater

od Lela Bacvanski » pre 13 godine

dudank napisao:... tek sad vidim koliko meni u stvari duvan smeta, osećam se kao da sam se inhalirala nad pančevačkom hemijskom industrijom.

E, da i meni :( Pre neki dan umalo ne umreh na bajsu koliko sam se gusila.... Kako se otarasiti te bede? Imam utisak da bih pocela kao mecava da jedem kad bih prestala da pusim....
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Lela, mene stvarno spasava elektronska, a sad i kod nje radim na smanjenju nikotina, biće to postepen proces, ali planiram da sve to polako svedem na minimum. Ako te budu zanimale neke informacije, tu sam! :)
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

E, to me baš zanima, ta elektronska, jedni kude, drugi hvale....ne mislim na neke kopije i prevare, već na original.
    Moja snajka kupila, pa bacila, mora biti oblak dima oko nje, ne pomaže ništa :16: A njoj bi baš trebalo jer je skoro anoreksična, koliko je mršava, 47 godina, troje dece...a nije zloća...šta reći.
    Bojim se da nije dobro dve muke da rešavam istovremeno, ali me zanima ta elektronska...
    Dudice, napiši nešto malo više.
    A nađe li ?aljinče?
    za tebe onaj nekadašnji "princes" kroj, dobra boja, detalj, savršeno za svaku priliku.
    Mmmm, ovako nešto

Slika
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Neno, kad se uzme kvalitetna i proverena varijanta, stvarno je i isplativo i pouzdano. Samo je bitno imati nekog da te uputi... u prvom trenutku i ja sam bacila neke pare, ali srećom, to je brzo ispravljeno. :) Ne bih ovde pisala da ne bude kao reklama, a neke stvari moraju da se nabavljaju i privatnim kanalima, ali poslaću ti na pp ako te zanima zbog snajke.

A haljinicu nađoh :skakutalo: , jednu jedinu, i ta je moja... ostavila kaparu pa trčala kući po pare. Neka italijanska firma, a relativno nije skupa bila (ima i jeftinijih, ali i mnogo skupljih). Sad sam isprobala, može na tri načina da se nosi... materijal je rastegliva čipka preko rastegljive postave, predivan kaišić... ne vredi, moram da postavim slike. :16:

Ovo je čedno-devojački :):

Kad se naramenice stave normalno, napravi se onaj nabor napred, pa izgleda kao da imam grudi:

A ova je meni najsvečanija, holivudska, s nevidljivim brošićem u dekolteu:

Još ne znam koju ću obuću... ali u ovakvoj haljini mogla bih i bosa, toliko je divna!
  • Tija
    Amater
    Amater

od Tija » pre 13 godine

Dudo haljina je prava svecana, elegantna i prefinjena! A stoji ti bozanstveno! Kako si divno gradjena i zgodna :) ma nije sto si nasa, nego si naj! :009:
  • Loptica90
    Amater
    Amater

od Loptica90 » pre 13 godine

Lele, pa ovde sevaju sličice, zgodne nogare i dekolte :D Sviđa mi se skroz 'aljinče :) I najviše mi se dopada treća varijanta nošenja. A ti si- wow! :D
  • lenka debelka
    Početnik
    Početnik

od lenka debelka » pre 13 godine

pa izgleda kao da imam grudi
    :16: :16: :16:
    e luda li si majko mila, ahaha ! Haljince je ekstra! Ti si ekstra inace, lijepa pa mlada pa zgodna (zvizd, zvizd!), nije sto si nasa, ali haljina me je stvarno odusevila! i svidja mi se na sva tri nacina, ali navijam za ovaj na kom "imas grudi".

Nego, da se ubacim u pricu o cigarama, ne rekoh ti, ja sam u martu prestala da pusim! Kupila umbrella elektronsku cigaru, vukla ko luda onu plastiku 2 nedelje i onda i nju batalila. I guram, bez problema. Sa ove 3 kg viska, jelte, ali evo sad ce i one da odu pa je to to. Super je fora elektronska, samo malo mi se smucila bila sto se svuda vuce a ja je guram u usta. Tako da ode i ona papa.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Uh, Lenka, Umbrelline i nisu da se koriste duže od dve nedelje. Da vidiš kakvu sad raketLu imam... a spremam se za bazuku. :16: Ove kvalitetne mnogo su mi pomogle, samo što one i nisu da se svuda ostavljaju, super su za održavanje higijene i uopšteno su stoput bolje. :)

Loptice, Crna, ja navijam za vaše minjake, nemojte da me izdate! :skakutalo:

Još se dvoumim između 2 i 3, ali to je pet sekundi posla, tako da ću možda pola večeri ovako, pola onako. Pun ormar haljinica, ali ne vredi, nova je nova. :D Skroz sam srećna!
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

WOW!
    Kakva haljina :013:
    A ja se malo zabavljala ne netu i tražila neku čedniju varijantu.
    Stoji ti savršeno, kao da imaš devetnaest godina.
    :skakutalo: :skakutalo: :skakutalo:
  • divlja ruža
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od divlja ruža » pre 13 godine

Dudo,sve ko :009: mplimente.Haljina,noge,dekolte...Prava seksi dama...
    P.S.i dvesta kalorija nije mnogo.
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
Odgovori 9033 postova