U pet reči, ja nemam vremena da čitam sve što sam propustila
Želim ti sve najbolje, grlim te i šaljem poljupce

, šljakam i dalje kao manijak po 14 sati dnevno u proseku, ljubav uprkos tome cveta, za decu još ništa neću da kažem jer nije završen ispitni rok i nismo dobili još đačku knjižicu
, a kao što vidiš, i dalje se borim sa svoja čuvena 2 kg. i pokušavam da uđem u uske pantalone
Da nemamo ovo jeftino more, ja bih pre otišla u banju na 20 dana nego na more 10 dana... sve što ti treba od odmora jeste lepo vreme, neko mesto gde može da se pliva i eventualno lokal-dva gde može uz dobru muziku da se tresne koje pivo.
Ti nemoj pivo, ne slušaj mene grešnu.
, nisam normalna. Ne znam šta mi je bilo, nešto me oborilo. U stvari pretpostavljam, zakačila sam nešto stomačno, pa sam juče čak i povraćala, a noćas mi je bilo muka pa sam se dosta puta budila. Kao da je neki virus, ali čini mi se da sad popušta.
, zato i kažem, bolje da ne pišem šta se tamo jede, hahah, neće mi verovati niko.
Zbog toga mora sad da se napravi kredit u vidu minusa... inače sam nadrljala, neću moći ništa da zakopčam.
Vidim da je mnogima predrasuda da ne žele da idu u banju jer su tamo samo penzioneri
, a ja sam videla stvarno dosta mladog sveta prethodna dva puta kada smo bili.
I stalno neke organizovane svirke na otvorenom, razne zanimljivosti. 

Penzionera se ne sećam, nisu nam se poklapale smene. 

dudank napisao:Penzionera se ne sećam, nisu nam se poklapale smene.
Često mi se pripije, a stalno sam čitala po forumu da se govori o tome kako ljudski organizam nema enzime potrebne da se mleko svari (ovo kao laik pišem
), da usporava metabolizam, otežava varenje, itd. Verujem da može da bude i od osobe do osobe, ali me jako zanima tvoje mišljenje jer vidim da ti je stalno zastupljeno u jelovniku. 

), pa ćeš da mi kažeš da li lupam... ja od detinjstva satirem mleko (ovo sad su žalosno male količine, pila sam u proseku uvek litar dnevno) i sir, i sa svoje 42 godine imam sve zube sa svega nekoliko manjih popravki kutnjaka (za jedan sam sama kriva, lomila sam neke orahe zubima).

) odgovorni i mleko i cetkica i mama i tata 

* Ne postoji dokaz da mleko goji. To, pre svega, zavisi od metabolizma. Činjenica je da mleko ne prija svakome, teže se i vari, ali ukoliko vam organizam traži mleko, nemojte mu ga uskraćivati jer to znači da vam je potreban kalcijum, vitamin D i ostali sastojci iz ovog proizvoda. Dame češće biraju proizvode sa manjim procentom mlečnih masti. To, međutim, ujedno znači i da imaju znatno manje hranljivih stvari.

Tako da sam odlucila da ga pustim da kad mu se pije da pije a kad ne onda ne. Racunam zna deciji organizam sta mu treba. 
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.