Leco, meni nešto nije legla muzika u ovom novom serijalu, ali koraci mogu da se pokupe i da se rade uz nešto svoje... ne znam kako tebi deluje.
Nedo, kuvanje je moja ljubav

, mislim, baš mi je dobra donelo.

Sad se samo trudim da ovu nevolju pretvorim u malo ukusniju nevolju... nemam baš mnogo prostora da se razmahnem, pošto su se i momci bacili na neke dijetalnije varijante, što će reći da je jedno veliko polje mog kuhinjskog stvaralaštva ukinuto... mislim na pite i testa.
Juče sam imala užasno naporan dan, i naravno, odmah se jede više. Nisam brljala s namirnicama, bile su samo veće količine dozvoljenog... ali nije OK ni to. U principu nikad ne jedem od nervoze, upravo obrnuto, ali ovo nije ni bila nervoza, nego straaaašan psihički umor koji me je stigao posle razrešenih nerviranja, a on me baš razbije, tad se pretvaram u

. Mezetila sam na sitno nekoliko puta noćas (uključujući i trešnje) i na kraju drmnula čašu piva (nepunu), mada jeste to smešno u odnosu na nekadašnja brljanja. (Ali nije opravdanje.

)
Još mi nije stigao ulov sa pijace i iz marketa, pa ću da upišem kad budem znala sve do kraja dana.
D: ajran + dodaci
R: ukrčkano zeleno povrće nagusto s mlekom i parmezanom (i malo butera)
U: jagode
V1: sejtan zemička + verovatno salata od sira i krastavaca (povremeno da podsetim, u salate uvek stavljam ulje)
V2: sejtan zemička + ??????