Boki, trudim se i inače da mi meso nikad ne prebaci 200 g dnevno, sem u izuzetnim situacijama. A sejtan mi prilično ubije želju za mesom, zbog nečeg se ne gađaju baš ta dva, ali zato sam u poslednje vreme povećala proteine iz mlečnih proizvoda.

Joj, Mohita, ne tuci gde sam slaba.

Nisam pristalica drastičnog trošenja kalorija (pa kad dođeš u neke godine ili te sklepta neka boljka, nađeš se u nebranom grožđu kao ja - zato bih uvek glasala za to da na prvom mestu rešenje bude umerena ishrana), ali sam veeeeliki pristalica vežbi zatezanja i kondicije, samo što to ne radim ni upola dovoljno. Nikad nisam bez nekih vežbica... makar usput... ali to ne da se ne vidi nego se ne primećuje uopšte. Noge mi npr. jesu neuporedivo jače nego prošle godine, nemam više bolove u kukovima, kondicija je solidna, ali spolja... pihtija.

Valjda ću naterati sebe da to malo pojačam, ne zbog ova poslednja dva kilograma, nego da se ne bih saplitala o sopstveni celulit. Možda bi me obradovala neka dobra nova muzika

, onako da me digne... hm, možda sam i našla rešenje, poslednjih meseci ne setim se da uključim neku muziku.

Sa' ću da odvrnem nešto komšiluku na radost.