I ja sam mala, svega 158 cm visine, a nekako mi se čini da i kada doguram do željenih 50 kg neću moći da uđem u manji broj farmerica...
Ili to meni samo deluje nedostižno i nemoguće... 

I ja sam mala, svega 158 cm visine, a nekako mi se čini da i kada doguram do željenih 50 kg neću moći da uđem u manji broj farmerica...
Ili to meni samo deluje nedostižno i nemoguće... 

A ako voliš nestašne mace, onda je ova tvoj ideal, hahh... bilo nam je slatko što se non-stop igra i nešto nam krade i krije, ali sad već jedva čekamo da napuni godinu dana i da počne polako da se smiruje. Ponaša se i dalje kao mače, samo što nema težinu kao mače, pa kad ti se zaleti i lupi te čelom u nos ili ti se sa viseće kuhinje baci na leđa... počneš da se tripuješ da imaš kuguara, a ne mačku. 

Samo sam se olenjila za eksperimente, najlakše mi je da smandrljam zemičke. Ali kad napravim bilo šta drugo, pojedu mi.
Šta god da je... srećna sam što sad prave farmerke za male žene.
Ja ti prognoziram dvadeset sedmicu, i to onako komotno da ti stoji.

Prelep je i nestašan, ali se malo smirio od kako smo mu našli mesto da može da bude napolju a da ne luta po ulicama.
Joooj, ja imam i patuljastog zeku...
Držim ga u mojoj sobi u akvarijumu i puštam ga svako veče da šeta u sobi. Neverovatna je maza!
Kada ga mazim, on zažmuri i sav se prepusti...
Dobila sam ga od mojih roditelja 10 aprila i tada je imao 5 nedelja. Preslatki su, minijaturni su i izuzetno su zahvalne životinje za kuću. 

dudank napisao:neću manje da jedem, samo hoću više da trošim.
Rekla bih po pisanjima da voliš Zumbu (uopšte voliš da đuskaš) pa me zanima da li će biti nekog uvođenja nje? 

Nadam se da se dobro slažu, mačke znaju da budu malo... ehm, bezobrazne.
, ali nije mi ni neka FA koja bi bila zaslužna da se piše ovde.

, pojela 2 tanjira povrćne čorbice

Sirevi i pavlake se forsiraju da bi se unelo što više mlečnih proizvoda (pošto oni imaju manje UH), ali mleko nije zabranjeno. 

Vaga krenula naviše i ja već počela da očajavam, a onda se setim da je juče u čorbici bilo graška i da je to verovatno samo zadržana voda... tako da neću da paničim, samo ću malo pažljivije da se pratim ovih dana na vagi.
Nije bila kupovina za mene, sebe tek planiram da opremim za ovo leto, ali još mi je veća uživacija kad kupujem za poklon... a cene su neverovatne, svaki put kad izađem, nađem sve više kvalitetnih a jeftinih stvari, čak i od domaćih proizvođača... ne znam u čemu je fora, ali mi se sviđa. 
)
.
.
,da se zna...
Uvek ti se divim kako znas za svaki gram na vagi cime je uzrokovan .Bio plus ili minus. Priznajem da nisam tako strucna i da sklona panici
Morala bih poraditi na tome . Tolike godine rada iza mene , ali slabo pratim namirnice i vagu 

Sve je to sad svakom dostupno, samo treba znati gde da se traži informacija.
), ali sam pogledala juče jedan kompletić koji sam sačuvala - pošto ima skroz uzan sako i minjak - francuska proizvodnja, standardni broj 36... i suknju mogu da zakopčam primenom sile, ali otprilike tri sekunde da izdržim u njoj tako bez vazduha. A kad od ovih novih stvari probam 36/27/s, to mi je onako komotno udobno ili čak veliko. Kao da je za pola broja ili čitav broj sve pomereno da bi se ženama stvorila iluzija da su mršavije nego što jesu.
Vrhunac su one pantalone sa slike, na njima piše broj 25 (xxs), ali centimetri odgovaraju broju 26, a to je zapravo nekadašnje 27. Sad sam zapetljala
, ali stvarno mislim da su ovi brojevi nerealni. Tako da mi i ne znače mnogo, više gledam centimetre kad kupujem. (I ne samo kad kupujem.
)
), pa nek večernji jelovnik ostane otvoren za neko pivce:
(nisam merila, možda 200 g) 
Kao da je za pola broja ili čitav broj sve pomereno da bi se ženama stvorila iluzija da su mršavije nego što jesu.
Tako da mi i ne znače mnogo, više gledam centimetre kad kupujem. (I ne samo kad kupujem. )

Korisnika u ovom forumu: zabzab i 6 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.