Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • Cirkončić
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od Cirkončić » pre 13 godine

Mislim da nisi puno zabrljala sa onim pivom. :) Pivo je čak i zdravo ali u malim količinama i ponekad. :) Znam da je jako dobro za kosu i nokte, pa sa vremena na vreme nije loše kada malo zgrešimo sa njim... :wink:
  • Teta Neda
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od Teta Neda » pre 13 godine

Meni je Lasata poslala svoje slike na email i obradovala me samo tako :) Inace, ne znam na koji nacin je firma blokirala internet, ali pokusavaju da nas sprijece da provodimo i minutu na internetu u radno vrijeme :x E, posto mi radimo 7 dana u sedmici, 12,5 sati dnevno.. od tog nema nista :D Plus su nam zabranili privatne laptope poslije radnog vremena.. Za slike vise- manje, jest mi krivo sto ne mogu da ih vidim, ali s druge strane necu da budem 'proklestinja' :D i da se zalim kad ipak mogu da se dopisujem s vama :) Kad dodjem kuci na odmor ispregledacu sve slike, tu mi niko ne moze 'udariti zabranu' ;)

Hvala ti sto pomazes onom nasem Cirkoncicu s Atkinsom! :009:

A za 'jahace pantalone' i 'drmanje'. Bas sam kod Jasmine pisala o tome. Nikad nisam imala manje kg a vise 'bibala'. Kljuc je u FA, tj. aktivnosti. Jer nikad prije nisam ni radila ovako pasivan posao- sjedim cijeli dan u kancelariji. Zato idemo u zatezanje i ti i ja! Pa kad dodje ljeto i mace se utegnu, jaooooo. Ima nosevima nebo da zaparamo :19: :16:
    Slika
    Moje fotke u trudnoci (lozinka- trudnjaca): http://s1303.beta.photobucket.com/user/ ... /TRUDNJACA
  • malo debela
    Početnik
    Početnik

od malo debela » pre 13 godine

Dudank, ja htela da smršam koliko hoću., na brzinu, pa da se vratim na Un-ku. Ona mi najviše odgovara jer može sve da se jede. Nedostaju mi, ipak i slatkiši i mlečni proizvodi. :) Videću, totalno sam i ja sluđena. Hvala ti na savetima u mom dnevniku. Samo sad moram paziti koliko jedem povrća, ja sam mislila mogu koliko hoću, dodovljno je samo da se nalazi na spisku dozvoljenog.

Ali ljudi, kako se meni jede musli. Kako sam ga željna. To je bio moj doručak godinama i tako mi nedostaje. rekla sam sebi da ću sebi jednom dati oduška i ceo dan jesti samo musli sa raznim voćem svežim i sušenim. :D
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 13 godine

Vidim da si otanjila ali uopste nemam realnu sliku... Te slim farmerke nekako stisnu noge pa ispadnu te bisage sa strane i onda i najmrsavije zene izgledaju kao da imaju one spustene bokove ili kako bih vec to nazvala... Mos' misliti mene, kupila sam limun zute... I ja u njima izgledam kao neko ko treba da tese bokove sto bas realno i nije tacno ali kad tako stisnu dole... Hmm... Zapetljala sam stvar... Htedoh prosto da kazem da je model skaradan i da ne istice nasa zmijska tela na pravi nacin... :D
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 13 godine

Cirkočiću, pivo je pre svega zdravo za dušu. :16: Ne šalim se, mnogo znače ti povremeni izleti... baš u tom smislu da ne mora uvek sve da bude strejt. :) Jedino tako može da se izdrži na duže staze.

Nedo, vas su baš zakucali tamo sa internetom. :( Pih, bez veze... A za FA si u pravu, jeste nužna kad se bavimo sedećim radom i ne živimo normalno... samo što me je stvarno uništilo bolovanje. Imam naviku da odradim svašta nešto sitno u toku dana, razna istezanja, gibanja, sitnije vežbice, sve onako usput, i to me je uvek održavalo... ali je bilo neizvodljivo sa onim bolovima (znači, meseci i meseci koje sam provela kao balvan), a sada nije dovoljno da se ispravi šteta od mirovanja. Uvodim neke male dodatke pa ćemo videti... nešto nisam u fazonu da odvajam neki regularni sat vežbi, više mi prija ovako na parče, ali trebalo bi i to da ima efekta. :)

Malo debela, videla si u čemu je fora sa vraćanjem kilograma posle kraćih eksperimenata sa Atkinsom, sad odluči šta ti najviše odgovara, pa napred. :) Podršku uvek imaš od svih nas, za šta god da se odlučiš!

Lass, ubola si pravo u metu. :16: Ja ove zovem "Ceca pantalone". :D Još samo kad bih imala adekvatno poprsje, al' ga nemam. E sad, pazi, tačno je to da bokovi izgledaju mnogo upadljivije u slim pantalonama... što uopšte nije loše, volim ja da imam struk i kuk... ali je realno tu trenutno grupisan jedan mali višak. A glupi preniski pojas pravi duple bisage, jedne ozgo, jedne ozdo... u stvari se i ne zna tačno gde su mi kukovi, to je negde unutra u salu. Ne planiram ni da ih izlažem, neka ih unutra, ali još jedno 3 cm u obimu čudo bi učinila za figuru. Mo'š misliti koja je to građa kad drmam i tresem u xs-u. :16: Sad sam pogledala tabele veličina, knap se uklapam u xs, struk 66, kukovi 91, znači, nisam se precenila... a ispada da sam do pre 11 godina bila xxs... kuku, bolje da ne gledam više ove tabele, sramota kolicka sam. :010: Ili su oni to nešto promenili u standardima?

Trenutno imam manji problem opet s vodom, ali pripisujem ciklusu... baš jedem OK.

D: ajran + dodaci
    R: gomila barenog povrća, sir 200 g
    U: 1 pomorandža, neskafa sa 1 dl mleka
    V1: sejtan zemička, kašika pavlake, pileća prsa 2 tanke šnite - kao sendvič; salata
    V2: sejtan zemička, manja šnicla od pilećeg belog (do 150 g), salata, čaša mleka
    ako bude noćne užine - krastavci sa sirom (do 100 g)
    Poslednja izmena od dudank u 21 May 2012, 16:42, izmenjeno 1 put ukupno.
  • Tomislaw
    Početnik
    Početnik

od Tomislaw » pre 13 godine

Imaš super liniju. :D
    Eno, maca hoće da ju pustiš u sobu! :)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Todi, maca sama otvara sva vrata, hahah. :) To je monstrum, nije mačka... moramo svi da se zaključavamo kad idemo u kupatilo, inače upada bez dobar dan. :010:
  • tigrica
    Amater
    Amater

od tigrica » pre 13 godine

Vec sam ti udeljivala kompimente ali mi nije tesko ponovo. Meni izgledas super i mozda je malkice tu ali se slazem sa @las, stvar je garderobe. Vidi i mnogo mladje cure bi pozelele da mogu da udju u takve farmerke. Recimo da ti je blejzer do sredine bokova to ne bi izgledalo tako.

Vidim da imas macu, mi smo jednu usvojili pre nekih 6 meseci, crne je boje, mada kad se bolje zagledas nekako nije skroz crna, nego crno-braon. Zenkica, mnogo je dobra i po ceo dan bi se igrala ili mazila. Moj sin je spasao macu koja je 2 nedelje kukala ispod naseg prozora, pa nekako MM prevarismo da je dovedemo u stan. Sad imamo macu koja ceo dan visi ispod kaveza sa papgajima i ceka neko cudo nebi li ih marnula. Zanima me cime hranis macu, da li ide napolje, a ako ne koristis li posip i koji. Moram sa nekim da razmenim iskustva. :D
    Pocetak-04.05.12 -protekal
  • Teta Neda
    Amater
    Amater

od Teta Neda » pre 13 godine

Od sad te zovem Duda Mrvica :) Cuj 'xs' velicina! :shock: Pa moje kumce od 12 godina nosi veci br :D
    Jedva cekam kuciii da ti pregledam fotkeeee! :)
    Ljubim te! :009:
    Slika
    Moje fotke u trudnoci (lozinka- trudnjaca): http://s1303.beta.photobucket.com/user/ ... /TRUDNJACA
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Tigre, idemo svi u uske farmerke! :pozdrav: I tebe ćemo da utegnemo. ;) A za macu ću na pp, sa uživanjem.

Nedo, sreća pa sad prave i male farmerke, devedesetih bio najmanji broj 27, pa sam morala da kupujem na dečjem ili da nosim 27 na kaiš, hahah. :) Muka kad si sitne građe, a da ne pričam već da sve mora na skraćivanje.

Danas smo imali takmičenje iz klavira (tj. malo dete) i prvo smo sedeli u ledenom pozorištu, a u povratku svratimo na kafu i dete na picu, i uhvati nas neka salaukovina... smrzla sam se najstrašnije.

D: ajran + dodaci
    R: 200 g sira, salata (a la šopska)
    U: jagode
    V1: 1 sejtan zemička + (mala izmena) sos za špagete (junetina, paradajz)
    V2: 1 sejtan zemička, salata, 2 kuvana jajeta, čaša mleka
    Poslednja izmena od dudank u 22 May 2012, 23:41, izmenjeno 1 put ukupno.
  • Tija
    Amater
    Amater

od Tija » pre 13 godine

Dudoooo mnogo mi lepo izgledas! :) al minjak je minjak hihihi maca je preslatka :) mada men isvaka macka (skoro) lepa, a posebno volim nestasne djavolske mace :D

:009:
  • gana
    Početnik
    Početnik

od gana » pre 13 godine

hvala ti na podrsci draga,lepo mi bas izgledas,znas moje devojacko prezime je dudic :D
  • malo debela
    Početnik
    Početnik

od malo debela » pre 13 godine

Dudank, a kako stvari stoje sa sojom? Na netu sam našla da kuvana, pržena, posoljena ima 9 UH u 100g?
  • boki 66
    Amater
    Amater

od boki 66 » pre 13 godine

Zeno :) koliko brasna trosis mesecno. Sta ce reci prdavac , samo brasno jede , a sve tanja :D
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • lasata
    Urednik
    Urednik

od lasata » pre 13 godine

Mislim da su se standardi malo promenili... I ja sam u XS-u i to sasvim komotno, bez ikakvog natezanja... Cak kad se rastegnu nakon dan-dva nosenja ima i lufta... O duzini nogavica da ne pricam... Kod slim modela ne moram da kratim ali ove gacaste na koje sam se sad bacila moram... Zapravo me mrzi pa ih gazim i kad ih iskrzam onda okratim... :)
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
Odgovori 9033 postova