Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • Cirkončić
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od Cirkončić » pre 13 godine

Dudank, ja ti najtoplije preporučujem da koristiš krem gel Frezyderm Tripleffect. I ja sam počela da je koristim i već posle par dana sam jaako zadovoljna rezultatima! Već se primeti povlačenje celulita. Imam i ja to čudo i svašta sam probala, ali ova krema je fenomenalna. Samo je važno da budem disciplinovana i da je redovno utrljavam i da ne preskačem sa mazanjem. Jako je lepog mirisa i brzo se upija, a utrljava se kružnim pokretima. Cena jeste malo skuplja, ali ja verujem da vredi svaku paru. Oko 2000 dinara je. Doduše, to mi je jedini luksuz koji sebi mogu da priuštim i to radim zbog sebe i svog zdravlja i izgleda. Ima da se kupi u DM-u, ali mislim da možeš i da ih zamoliš da ti pošalju preko ovog broja telefona dole .http://www.aleksandarmn.com/frezyderm.html (to je ovaj desno)

Ovaj krem gel otklanja sva tri stadijuma celulita redovnim mazanjem 2 do 3 meseca 2 puta dnevno, a potom se maže svega 2 ili 3 puta godišnje kada se celulit ukoni.
    Mene je oduševila ova krema i ako se odlučiš da je probaš nadam se da ćeš i ti biti prezadovoljna. :) Nadam se da sam pomogla i tebi i svim devojkama koje će ovo pročitati... :30:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 13 godine

Ružo, nisam entuzijasta, nego ide leto i mini-suknje, hahah, ne smem da se brukam. :)

Cirkončiću, nema kod mene baš toliko mnogo koliko kukam, pa pokušavam da se provučem sa jeftinijim sredstvima, hahah. :) Dugo nisam smela ničim da se mažem po telu, bar ne po tim ključnim delovima, da mi slučajno ne dospe neko mazivo do nezarasle rane od operacije, ali pošto čudo konačno pokazuje tendenciju ka zarastanju, moram da ispravim propust kako znam i umem... u svakom slučaju hvala, jer ako ne pomogne kafa, moraće neki gel da radi, pa onda bolje da bar uzmem provereno mazivo. :oops: Da li možda znaš koji mu je sastav? Meni je najbolje radila kola (afrički kesten), topila je celulit na moje oči, ali nigde ne uspevam da nađem ništa na toj bazi.

Klopa mi je uredna, sejtan iz raja izašao. :) Za danas:

D: ajran + dodaci
    R: opet nešto a la šopska, sa 200 g sira
    U: grejpfrut + pomorandža
    V1: sejtan zemička, restovana džigerica (manja porcija), salata (krastavci)
    V2: sejtan zemička s pavlakom i suvim vratom kao sendvič, čaša mleka, mlad luk
    Poslednja izmena od dudank u 16 May 2012, 01:01, izmenjeno 1 put ukupno.
  • boki 66
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od boki 66 » pre 13 godine

Vec sam isplanirala za putovanje nosim neku sejtan pitu , da slucajno nebi dosla u iskusenje pojesti nesto drugo :)
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ma za putovanje je lako, i ja planiram nešto od sejtana, ali tamo se plašim da ne zapušim ljudima cevi, a kupatilo je nezgodnog rasporeda, pojma nemam kako da ispiram sejtan. Da nosim na plažu, pa da perem u moru, hahahh. :) Moraću da smislim nekako, nije me čak toliko ni strah da ću da nabacim neko kilo, nego što tamo idem non-stop s licem naduvenim od skroba, sandale jedva navlačim, a ipak ne mogu da izdržim tri nedelje baš bez ikakvog hleba. (Pogotovu kad sve zamiriše na plaži. :010: ) Možda bih mogla da napravim dosta sejtana kod kuće pred polazak (kao palačinke, da mi ne zauzima previše mesta), pa tamo da stavim u zamrzivač i samo da odleđujem u rerni. Mislim da mu ništa ne bi falilo.
  • Mohita
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od Mohita » pre 13 godine

Pokušaj da napraviš nešto veće količine pa da prodaješ po plaži, hehe. :D
    Slika
  • Praslin
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od Praslin » pre 13 godine

Mohita odmah smislila biznis :zuba:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Pazi kad bi stvarno mogle da se prave krofne. :16: (Zamišljam već sebe, "Prjasni tepli sejtan poooničkiii...")
  • Mohita
    Amater
    Amater

U koje mesto ideš, Dudo? :) Možda i nisu upoznati sa specijalitetom pa im bude prava egzotika. Primećujem da je uopšte vrlo slabo poznat sejtan. :)
    Slika
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Bugarska, zna se, gde bih drugde mogla tri nedelje da sastavim finansijski. :16:

Sejtan sam izvukla iz naftalina jer sam nekad davno, davno bila dobre 2,5 godine na vegetarijanskoj ishrani. A tad prekopavaš i nebo i zemlju da bi se najeo kao čovek, hahah. :)
  • Leca
    Amater
    Amater

od Leca » pre 13 godine

Stalno me kopka ta Bugarska, a nikako da odem neke godine.
  • Mohita
    Amater
    Amater

Sada si me izazvala da te pitam da li je i koliko povoljno. :) Gledam neku priliku za leto, i razmišljala sam o Bugarskoj, pa ako ti nije problem da mi malo detaljnije opišeš gde idete, smeštaj i uopšte o cenama i boravku. :)
    Slika
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Hoću, ali moram na pp da nas ne izgrde zbog off-topica. :) Mi smo prošli mnoge gradove tamo, letujemo već godinama, tako da mogu da ti dam dosta pouzdane informacije. :)
  • Mohita
    Amater
    Amater

Hvala ti veliko! :009:
    Slika
  • Dobar Komad :-)
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

od Dobar Komad :-) » pre 13 godine

Dudic,vratila ti se ja! :D
    Aj sad da me dobro izribas. :nasilan:
    Nedostajala si mi! :31: :30:
  • Teta Neda
    Amater
    Amater

od Teta Neda » pre 13 godine

Ubicete me s tim sejtanoooom! Ocu i ja da to probam! Joooj :bas_tuzan:
    Dudo ja cu na odmor kod tebe umjesto kuci i s vrata ima da pocnem plakat za sejtanom :D

Za celulit sam cula od svojih prijateljica da preporucuju neki brsljan gel (ako nisam pogrijesila, provjericu). Navodno je jeftin a dobar, nekoliko njih se zaklinje u njega.
    Slika
    Moje fotke u trudnoci (lozinka- trudnjaca): http://s1303.beta.photobucket.com/user/ ... /TRUDNJACA
Odgovori 9033 postova