Dudo, sada je meni kvaka da pronađem tu pravu, da ne bude da hodam po minskom polju
, možeš li mi poslati neki link gde si i sama nabavila?
Dudo, sada je meni kvaka da pronađem tu pravu, da ne bude da hodam po minskom polju
, možeš li mi poslati neki link gde si i sama nabavila?

Vec sam se 'navukla' na Lasatin a nakon nekoliko tvojih postova kod drugih znala sam da je i tvoj extra. I tako ja dodjoh.. I odmah se zasmija tvojim izrazima i objasnjenjima 
Ali ako dobijem otkaz, vama cu da placem i cvilim, samo da znate 

družićemo se dosta dugo jer imam dosta čvaraka da skinem
baš sam i ja besna na sebe što sam tako pustila da se ugojim..
ima da plivaš u njima...
Dobro došla ti meni u dnevnik. 
A za e-cigarete... pa pazi, ima ljudi koji su jednostavno preosetljivi na određene sastojke i tačno je da neki tako reaguju, ali za ovih koliko godina otkako je ona ušla u upotrebu nema još istraživanja koja bi potvrdila iole značajniju štetnost. Dobrih nekoliko meseci sam se spremala za taj potez i zaista iščitala sve što ima da se nađe, a najveća zamerka je upravo na nedovoljnu saradnju proizvođača i medicine. Recimo, niko ne upozorava potencijalne korisnike e-cigarete na mogućnost preosetljivosti, zapravo bi trebalo da se uradi test pre prelaska na e-cigaretu, a otidi ti sad u naše laboratorije i traži test na propilen-glikol... ima da te gledaju belo. Ili recimo mogućnost trovanja preko kože, ako se prsti umažu tim nikotinskim rastvorom prilikom punjenja, može da se zaradi žešće trovanje... ako cigareta curka, obično niko ne obraća pažnju (sem što ga nervira), a to je još jedna okolnost u kojoj može da nastupi trovanje... znači, slučajevi se dešavaju kod a) preosetljivosti i b) neukog rukovanja (pogotovu kod nekvalitetne cigarete), ali inače još ništa nije nađeno što bi e-cigaretu samu po sebi deklarisalo kao opasnu. Doze opasnih materija u njoj nisu gore od naše svakodnevne doze vegete, otprilike. (Znači, sadrži štetnu materiju, ali u količinama za koje nije utvrđeno da direktno izazivaju bolest.) Eto, prenosim ono što znam... u svakom slučaju je ovo banja u odnosu na mojih 30-35... što je smanjenje sa dugogodišnjih 50, znači, tu celer ne pomaže.
Neke nargile ja sebi da nađem, hahah. 
A imam utisak da su nam jela duplo ukusnija, nekako kao da se pročisti čulo ukusa kad se izbaci natrijum-glutaminat.

ok..sve farmerice šaljem...ja uzimam od babe 
mislim ili ja ili on...kriza ti je čudo..

Možda bi trebalo da opalim jedan dan bez čorbe. Malo dete je na ekskurziji, pa smo mm i ja sad kô studenti, možda bi nam i išla neka suva hrana uz atmosferu, hahah. 

, eto, ako me je nešto nateralo da tražim manje štetnu varijantu, onda je to. Ili elektronka, ili da pućkam lulu kao Todor... mada mi se sviđa to s lulom, hahah, kao one babe Indijanke.
Ali zasad ipak elektronka, i skroz se fino slažemo (zapalim i poneku pravu, savršena kombinacija). Malo sam izgubila na imidžu, ali i to će se popraviti kad budem našla neku aždaju od elektronske cigarete... kad je bal, nek je bal.
A sve zato što sam opet bila lenja da napravim sejtan, tj. nisam ni lenja, nego mi dosadilo da svaki put napravim sebi za 4 dana, a onda mi pojedu... stvarno ne mogu svaki dan da ga pravim. (Ali danas ću morati.)

U stvari nije zahtevno, ali bi ti verovatno bio problem da nađeš neko kiselo mleko/pavlaku za ukiseljavanje?

Malo sam izgubila na imidžu, ali i to će se popraviti kad budem našla neku aždaju od elektronske cigarete... kad je bal, nek je bal.![]()

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.