[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/paybas/breadcrumbmenu/event/listener.php on line 286: Trying to access array offset on false
Puževska dijeta (slike str. 3, 78) - Strana 379 - Dijeta.net
Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • boki 66
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od boki 66 » pre 14 godine

Nego i za prehladu je najbolja kuvana rakija , ako vec nemozes da se dobro preznojis 8)
    Samo da ti kazem da ne cuje Mirka.Sejtan sam opet mesila nocas u neko doba , sitne sate i namerno nisam ispekla , jela mi se vruca sejtan pita. Ispeklo se , ali nije lepo kao kad se odma pece. Nista nije onako vazdusasto ni pita ni lebac. Nije sa baloncicima kao mekike , vec onako gusto.
    Definitivan zakljucak je da se mora u zagrejanu rernu odma po ispiranju i cedjenju.
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 17 godine

od dudank » pre 14 godine

Krkam cink pojačano već neko vreme zbog kose, ali izgleda da glupi virus ipak nije hreo da me mimoiđe. :) Mada ove zime nisam pila limun/luk.... možda mi se to sveti.

Mirka, urekla si me s disciplinom. :D Sinoć sam večerala rano, da pravim detetu društvo, a onda veoma, veoma dugo ostala da radim... i brljnuh u nedoba s nekim pečurkama kojima je bilo krajnje vreme da se dotamane, a nisu bile baš po mom ukusu (em slane, em masne, em s lukom), pa me namučiše i savest i gorušica. :) I naravno, vaga tras po glavi, znam da neće ostati trajni podsetnik od tanjira pečuraka, ali me je čisto onako podsetila kako to izgleda. Ključna stvar je da ne smem da večeram prerano jer onda se pretvaram u zver, tako da u suštini jeste moja greška.

Bokac, nikad nisam probala da odstoji, uvek pečem odmah. Možda ta osobina može i da se iskoristi za nešto, mada mi ne pada na pamet za šta. Možda za neke kao bajagi testenine, kao flekice, šta misliš? :005: Da li bi bilo dovoljno kompaktno? Pa s nekim skandalozno dobrim sosom. :)

Danas.... ahhh, ne znam šta danas, mada je ovo uživancija, samo vadim spremljena jela... ne znam zašto ovo ne radimo češće. :) Verovatno ovako:

D: jogurt + dodaci
    R: 3 sarme (uvek i dosta kupusa, pošto je kuvana kombinovano)
    U: 2 voćke (izbor je grejpfrut/pomorandža)
    V: 2 sejtan kiflice, šnicla 150 g, čaša (ili dve) mleka, gomila zelene salate

Večera je podložna promeni, za slučaj da se mm pojavi večeras s domaćim proizvodima.
  • boki 66
    Amater
    Amater

Dudooooo :skakutalo: http://zena.blic.rs/Zdravlje/10332/Belg ... _dva_broja i tvojim mukama je dosao kraj :16:
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Aaaaaahhhh, Boki, pa ovo je genijalno!!!! :16: Mada nisam sigurna da li bi mi bilo pametno... pre neki dan hiljaditi put ista scena... svratila sam u prodavnicu veša da kupim čarape i usput pitam (već po navici) da li imaju za mene bruseve bez umetaka... žena me odmerava i pita je l' trojka ili četvorka... a ja nosim jaču jedinicu, dvojka mi velika. :x Imam takav grudni koš, svi me procenjuju na mnogo veći broj (i eventualno se razočaraju posle :16: ), e sad, zamisli kako bih izgledala kad bih pila to pivo. :010:
  • mirkaa
    Amater
    Amater

od mirkaa » pre 14 godine

Sve sam cula, i Bokac, uopste nisi u pravu. nemam kabal od telefona da stavim sliku tih "vazdusastih brezuljaka" od sejtana kad odstoji :009: A Dudo, ti nisi prva koja je rekla da sam urekla, pu, pu... vise ne smijem nikoga da hvalim... :16:
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 18 godine

od lasata » pre 14 godine

Bogte... Push up pivo... :D
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • Radmila
    Amater
    Amater

od Radmila » pre 14 godine

Boki ako nadjes neko pivo slim and fit daj ga meni :16:
  • boki 66
    Amater
    Amater

Mirka meni je sejtan ispran odstajao , a ti si rekla da je bolji kad odstoji preko noci pa se ujutro ispira i pece.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

A sledeći korak je push-up pivo od sejtana. :16:

Ne mogu više ništa da pratim, danas sam imala ljuti okršaj s lopovima iz gradskog servisa, onda vežbala matematiku za okružno do malopre, muža mi nema, mačka se ispovraćala na tepih, a veliko dete javlja da sutra putuje ni manje ni više nego u Šri Lanku. :cry:

Ovo nema veze s dijetom, znam... :bas_tuzan:
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 18 godine

od lasata » pre 14 godine

Ooooo, bravo za veliko dete... :)
    Puzicu, kokni ti jedno pivo i nista vise nece biti tako strasno...
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • Loptica90
    Amater
    Amater

od Loptica90 » pre 14 godine

Šta će na Šri Lanci, zaboga?! :D To je tako cool, i ja bih!! Mačka mora da ti je ukrala pivce, pa baca peglu :)

Što se tiče ovog push up piva, ne daj Bože da ga ja popijem, odletela bih kao leteći balon, ne znam ni šta ću sa ovim što imam trenutno :D
  • divlja ruža
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od divlja ruža » pre 14 godine

Znaš šta,tebi nikad dosadno nije...Ali,zato imaš pivo :) .Za dete svaka čast,nek ide,kud god ga noge nose,muž će se sigurno vratiti,ali sigurno,i ne maltretiraj to dete sa takmičenjima,to je slava za nastavnike.../uf kako sam pošandrcala zbog toga/...napravi malo sejtana/za promenu/,obuj one štiklice...ispraćaj i čekaj,i ne sekiraj za mačketinu...Od njih se svašta nauči :009:
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od AnaV » pre 14 godine

Zašto piješ cink za kosu, kada ti je kosa jaka kao griva? Ne razumem, ili sam nešto propustila. Inaće slažem se sa Ružinim komentarom.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Iju, što sam se ja sinoć zarozala. :) Dete je stari putnik, pa u suštini nije ništa novo da mi ovako najavi, ali me ovog puta jeste nekako potreslo... valjda sama činjenica da je toliko odrastao da čak ni pare za put više ne mora da traži od nas, a s druge strane samo 20 godina, očekuješ da još bude tvoje derište. A u stvari nemam šta da se čudim, znam na koga je povukao, hahah. :)

Loptice, valjda je bila neka povoljna last minute tura, u stvari je mnogo pametno tako putovati, ne planirati, već imati ušteđene parice i ugrabiti kad iskrsne bilo šta jeftino. Sad može za strašno male pare da se putuje.

Ružo, ne muštram dete, hahah, ne brini :) , starije nije videlo t od takmičenja jer ih ne voli, a mlađe je tu našlo sebe, i mama samo pomaže iz senke. Nije me briga da li će neko drugi da ubere plodove tog našeg rada, važno da mi u dokolici češkamo mozgove i razvijamo inteligenciju, to je najveći poen za nas. On u tome uživa... uživam i ja s njim. :)

Ana, jeste mi sad dosta gusta kosa, ali i dalje mi pucaju vrhovi kao ludi. Sad sam počela svašta nešto da stavljam na kosu (uglavnom prirodne stvari), a ovih dana sledi i neizbežno podšišivanje, pa ćemo videti da li će konačno da se oporavi. Već nekoliko puta ubeđujem frizerku da mi sve skrati za deset-petnaest centimetara, da bi se onako u kompletu osvežilo, a njoj bude žao jer mi stvarno lepo izgleda kosa ovako dugačka. Ali mislim da mi time uopšte ne čini uslugu. :(

Kol'ki uvod... nisam sinoć brljala, jedino sam svežu šniclu zamenila domaćim suvim mescem (pošto se mm ipak pojavio), pa sam noćas istresla dobru dvolitru vode onako u snu, danas radije ne bih na vagu. :) Za klopu nisam 100% sigurna, opet su moguće promene, ali zasad planiram ovako:

D: jogurt + dodaci
    R: dinstano neskrobno povrće na malo ulja sa oko 100 g mesa (mleveno, mešavina svinjsko-juneće)
    U: 2 jabuke
    V: pita od sejtana sa sirom, gomila salate, čaša mleka

Edit* - Ubedih frizerku... otišlo blizu 15 cm. :)
  • divlja ruža
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od divlja ruža » pre 14 godine

nadjoh vremena,malo da prelistam dnevnike,pa došla kod tebe...Što,sretna,što te poznajem.Nema Zoke,Saraje,nema gomile žena...Bože...da li su mršave il debele,što ne stadoše...
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
Odgovori 9033 postova