i ne mililo kako si mi uzorna u zadnje vrijeme
stvarno bih trebala malo na tebe ne ugledam 

i ne mililo kako si mi uzorna u zadnje vrijeme
stvarno bih trebala malo na tebe ne ugledam 

Čim spadnem ispod 52.
A možda i pre, ako mi dune da pravim koru od sejtana.

, samo što sam privremeno uvela ishranu sa smanjenim UH, pa nemoj da gledaš trenutne jelovnike. Ako ti treba neka smernica za lakše brojanje, mogu da ti pošaljem na pp, ima zgodnih fazona koji ti toliko olakšaju život da ti posle malo prakse više neće trebati ni vagica ni virkanje u tabele svaki čas. 

, isprobala sam za dorucak i jela toplo .
upropastila si me 

Nisu nikakve mudrosti, samo trikovi za uštedu vremena i živaca, pošto bih ja prva odlepila kad bih morala sve svaki dan da merim i brojim. 
, sad sam se zakucala sa zeljanicom i ne mogu da joj odolim.

Ovo bi otprilike značilo da sam uspela da se uglavim opet u pravilno cikcakovanje, inače ne bi bilo minusa danas. Ili je to, ili sam fenomen pa mi prijaju ove eksplozije na Suncu.

i zanimljiv ti ovaj danasnji jelovnik 

U stvari je krenulo sa solju, jedna presoljena salata, druga presoljena salata - iskreno, nešto mi je i prijala so u tom trenutku, pa nisam htela da intervenišem - pa se za večeru 1 i 2 potrefile kô za inat presoljene kifle... papričice smo kupili jer nam je ponestalo naših, pa su i one bile preslane... plus suvo meso, i što bi rekla Loptica, suma sumarum, ja noćas popih litre i litre vode, danas bolje da ne stajem na vagu, osećam da još bućkam. Ovo je bio apsolutni šok za bubrege. 

, pusti neku muzicku zelju uz njega
, a i ovaj sejtan malo lici 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.